Siarasass!

Igår tog Satarra körkort!

På jobbet:
Jag står vid datorn o curlar lite mer arken osårå, då plötsligt jag känner en underlig känsla i kroppen. Jag går in i kuren och tar upp mobilen lite checkt för att se vad klockan är. Nej det va inte därföt jag titta på den, jag ville bara så hemskt gärna att någon skicka ett sms till mig, OCH till min stora förvåning så hade jag tro dte eller ej faktiskt fått ett litet selimess av ingen mindre än självasta Satarra-Siarassas-Saro-Sarrabarra-Sara Rickhammar.
Hon skrev att körkortets tid är inne o att det snart vallkas rackarbil-åkning på vägarna. Jättekul.
Jag blev verkligen rörd av körkortsheten att mina ögon fylldes av tårar. Sara har tagit körkort.

Det är så konstigt att varje gång det händer något lite sådär speciellt som har med Sara att göra så börjar jag nästan att gråta. OM det hade vart med någon annan jag också känner bra så hade jag inte alls blivit lika rörd, det är ju Sara liksom<3

Men fy tusan vad kul det kommer att bli att se Sara köra bil:D ahha hon passar ju inte bakom ratten:D
Igår satt Sara o jag o fantisera om hur kul det skulle vara när Sara ska hämta mig o så ser jag sara sitta bakom ratten o bah köra mot mig o hur vi asgarvar när vi får ögonkontakt. Nae det är verkligen sjukt kul.

Grattis  i efterskott älskling på körkortsdagen=)

image207

Sara i hennes   volvorackarbil


Ordet är mitt

Det är skönt, så skönt.
Nu snart ska jag o fika med mina bästisar, sen ska jag fråga om jag får komma o sova hos Steffe. Jag tror att han måste plugga rätt så rejält eftersom han har prov imorn så jag får säkert sova själv inatt=( är fortfarande lite rädd från skräckfilmen Truls o jag såg igår:S

Ibland blir jag så förbannad på dig! inte dig utan dig menar jag nu...

nu ska jag dricka kaffe, hejhej
image206

Steffis du är för söt

 Som ni såg i negerbolls-inlägget så berättade jag hur gullit det var av Christoffer att baka negerbollarna till mig, nämnde även den rikliga smaken av kaffe vill jag tillägga. När jag sa att han "försökte baka" bollarna till mig så hade jag verkligen rätt.
Lilla söta Christoffer  läser i receptet där det står 2 msk kaffe o är då så dum att han häller i kaffe-pullvret i degen . Han fatta inte riktigt att man ska koka kaffet o hälla i de två matskeder eller hur mkt det nu är i degen:D
Mamma Barbro kom på honom när hon upptäckte att han inte kokat nått kaffe o ändå redan hällt i kaffet. Jag kännde det också på mig att han skulle mkt väl lika gärna ha pillat i kaffepulvret i negerbollarna eftersom det va ganska kaffit, jag frågar men eftersom jag skratta så dant när jag ja frågan så förnekade han det först :)

Så sjukt gullugt när killar försöker göra tjejiga saker o sen misslyckas:D  Asså hur fan kunde du tänka så fel Christoffer? kaffe liksom? ahah  Du är så söt:D

image205

Musslor

Hej hej!
Idag är jag oduschad o väldigt lite mer än normal-glad trots att det är fredag o jag måste jobba till klockan 10 ikväll.
Jag kanske ska ut ändå om mina kära vänner ska dte efter Mankan dårå..?.. (Ändå, hur fan stavas det? äre ändå med ä eller endå e, eller vet jag att det är med ä bara att jag blandar ihop det med ändå/enda.) Det ser ju lika fult ut med båda ä som e :S.

 Sara o jag brukar ju komma in i olika perioder i våra liv, eller kanske olika faser skulle man kunna kallat. Alltså att när vi tittar på människor så ser vi likheter mer olika djur. tex de mest vanliga faserna är ju dinosaurio-perioden och så har vi den allra vanligaste nämligen gräshoppe-perioden, vi har ju också den ruskit roliga bigheads-perioden:D ahha jag längtar tills den kommer igen för det va så länge sen jag hade den faktiskt.
Vi ser verkligen hur personerna ser ut som jah tex en gräshoppa i ansiktet, sjukt kul. Det konstiga är att vi har nästan alltid dessa perioder samtidigt o det är alltid samma period också:S
Senast var när vi var på 50-årsmiddag o fördelsedagskvinnans pappa var slående lik en gräshoppa, både sara o jag var överrens.

Jag vet inte vad det är med mig, om jag kanske har kommit in i en helt ny period eller så har jag bara fått musslor av nån konstig anledning på hjärnan.
Jag kan iaf inte sluta tänka på musslor... Jag hatar musslor, de är äckliga o jag skulle aldrig vilja ta i nån eller äta nån.
Men iaf  så ser jag framför mig att det skulle ligga en ensam liten mussla på massa olika ställen, där det inte alls borde ligga någon. O så tänker jag hur folket skulle reagera när de får syn på den. Så oväntat liksom o så sjukt kul. Jag går o skrattar för mig själv när jag tänker på om jag skulle se en mussla ligga på asfalten utanför jobbet precis tex. eller på stan eller nått. jätte kul.

Nu måste jag åka till jobbet=).. hejdå musslor i din garderob


Did you give the world some love today baby?

Det känns som om jag inte betyder lika mkt nu för tiden än vad jag gjorde förr. Jag gör inget viktigt, i skolan umgicks man ju med varandra varje dag, man va sig själv liksom hela tiden. Nu är jag bara mig ibland. Sorligt för jag vill va mig hela tiden faktiskt. Jag vill verkligen inte bli vuxen, det är det hemskaste som finns.
Vuxeriet tar min migighet ifrån mig lite grann...på jobbet tex kan jag ju inte va mig när man måste jobba o tänka o efter jobbet när man är ensam så är jag heller inte mig så värst mkt, för då äre ju bara jag, o en ensam sandra är ingen sandra...


Det där skrev jag igår när jag satt i min ensamhet o tänkte tycka synd om mig själv för att jag är den enda i heeeeeela världen(känns det som) som måste jobba ist för att gå i skolan o ha kul. Jag hann inte skriva hur synd det är om mig för det dök upp en liten solstråle som hindra mig=)
Innan jag hann inse hur sogsen min kväll skulle ha blitt prata jag med självaste solen i mitt liv. Han hade massa pluggeri att göra så vi skulle ses någon annan dag, Jag som var otäckt sugen på negerbollar men på tok för slut för att orka baka det kom med det briljanta förslaget att han skulle baka det till mig o åka hem hit o överraska mig (jag är faktiskt ärlig när jag säger att det var ett skämt). Han tyckte inte att det var en bra ide efersom han hade det ganska pluggit. Men så när jag sitter o skriver så kommer en liten plutt in genom dörren med något bakom ryggen. Negerbollar!!  Han har försökt baka bollar helt själv till mig=) jag blev så rörd, så söta negerbollarna va, man såg verkligen att dte va en kille som rullat dom:D men goda var dom=) lite mkt kaffesmak för den som inte gillar kaffe men eftersom jag likar kaffe very mkt var det perfikt.
JAG ÄLSKAR ÖVERRASKNINGAR=)

En underbar måndagskväll för min del, fick mina bollar plus världens goaste pojkvän att pussas med. Får pirr i hela kroppen när jag tänker på dig christoffer=)