Inte helrätt

Så synd att jag inte känner mig så värst super glad idag:/ på mösspåartagardagen o allt.
En dålig start på dagen förstörde hela mys-stämningen=(, de kanske inte bara var den dåliga starten, det är ju lite annat också.
Jag känner att det faktiskt har vart mina hormoner som talat idag, har vart mkt irriterad på saker som bara irriterar mig lite smått i vanliga fall. Men det har jag ju faktiskt en förklaring till.

Ikväll äre supning på gång igen, det ska bli kul men jag ska ta det lite lugnare än förra gången iaf osårå

fan va nåra bokstäver det finns, bara 28 liksom men så många ljud


jaha?

Jag saknar allt=(
Tänk om det aldri mer kommer bli någon måndagsfest med gänget som vi hade förr=(
Fy jag va jag kommer sakna alla..
Vår klass kommer DÖ vår liga kommer dö

Marsi-tävling

Fyra olika marsvin, varje marsvin symoliserar fyra olika tjejer, gissa vilka... ???? (Lägg gärna märke till den mkt morderna pagen)


????(Inte allt för långhårig ras men dock mkt blond)

????(Den har många olika färge i pälsen och har kan påmminna med en viss hundsort)

????(Robert wells-lockarna svallar i vinden och kan ibland få en känsla av oiordninggjorda)


Fästhäst

image117

Gunnar är kul=)

Gå o lägg mej!

Nu har jag suttit i 40 minuter o "försökt" plugga!!  Jag har nu upptäckt att kroppen gör oförklarligt saker för att slippa olusten!! jag har tex, nu ätit typ 50stycken inbakade jordNÖTTER med chilismak!! för det första så är jag inte så överdrivet förtjust i chili o för det väldigt andra så hatar jag nötter!! nötter av alla slag!!
Jag har också nu medans jag försökt börja plugga på arbetet som jag tänkt ätit typ 20 stycken DILLchips, är det någonting jag hatar så är det dillchips, dom är sjukt äckliga och jag hatar smaken o jag hatar lukten!! de va ju lite bra iaf att det var 50% mindre fett i dom iaf=)

Jag har alltså suttit och ätit grymt äckliga grejer medans jag väntar på att börja plugga, jag har tillomed medans jag skrivit det här nu hunnit äta 3st till chilinötter:S Kroppen verkligen säger ifrån nu om att jag ska plugga!! och jag vet vfr

Under dess 40iga minuters väntan på att börja plugga på arbetet till samhällen som jag redan innan de 40iga minutrerna börja visste fanns på min brors data (som jag inte har tillgänglig ikväll) har jag plågat i min äckliga saker suttit uppe för länge så jag blir trött imorn när jag ska upp tidigt, druckit typ två liter jucie så jag fått en vitamin-chock och är för tillfället för allert för att kunna somna, väntat på lusten till pluggeri till arbetet(som inte finns(påmindata))

Det konstiga är att jag under denna heeeeela tid vetat om att jag inte kan plugga mer idag eftersom arbetert finns på en annan data! då är ju frågan vfr jag suttit här o trott att jag väntar på pluggeriet o tvingat i min allt de där o tvinga mig att vara vaken när jag hela tiden visste att jag får gå o lägga mig om jag vill
Jag har ju liksom tänkt fleera gånger att oj va synd att arbetet är på mattis data, men dirr efter så börjar jag tänka fel igen o tror att jag måste plugga mer o så sen igen kommer det men va träligt då att arbetet är på mattis data.
Ibland tänker nog mitt huvud lite fel .

Nu ska jag gå och lägg mig heej<3

Sara tankeläsaren:D

image260

ahahah så sant det här är:D

KlassresaN

image112
Jag springer lyckospringet i kungens trädgård=) fortsättning följer...

image113
Kallemedk lika mysig som vanligt<3

image114
Lite av klassen=)

image115
Sara spattserar i kungens trädgård=) det tycker vi är kul

image107
Fortsättning på lyckospringet i kungnens trädgård...forts följer


image108
Fortsättning..luckospringet...


image109
Bussresan var kul:) iaf när kim låter som en trampad hund:D

image110
mm:)


image111
Balle fjanton o kimpan=) dom är så kula

image102
I bussen

image103
Jag o angelica:D

image104
Och när man väl är i kungafamiljens trädgård måste man ju självklart göra en kronprinsessmin:)

image105
Sol o så lite sol.

"Hej här är Pippi, Pippi det är jag, jag bjuder alla på kalas"

Idag igen har jag sett på pippi långstrum, den tecknade filmen o den är kul=) såg den igår också fast då missa jag slutet för jag somna så jag såg om filmen idag.

Min mamma säger att jag inte ska se så mycket på barnfilmer, för det är ju för barn, hon vill att jag ska se vuxenfilmer så nu har hon flyttat ut hela mitt barnfilmsförråd ut i vardagsrummet o lagt in vuxna DVD filmer där under min tv ist. Trist.
Jag är ju ett barn, då borde jag ju få se hur mycket kulfilm som helst tycker ja, men det gör jag ju iofs för så svårt är det ju inte att hämta in en film från vardagsrummet liksom=)

Älskar...

...dig
image101

O sårå...

Efter att jag svept två kopp kaffe med mamma o pratat student så fick jag pirr i magen känsla=) jag blev lycklig o kände för att röra på mig, så jag började snurra runt i mitt rum så jag skulel bli yr=) för det tycker jag är kul. MEEN så gick det överstyr som det ofta går när jag ska göra nått kul..så när jag snurrat asförmkt klart så hinner ja bara ta ett steg o så lutar ja rakt in i garberobsdörren som står öppen och får handtaget raaak på min höger tutte:/
Jag fattar inte varför jag alltid slår mig enbart på högern men never ever på vänstern:/  iaf så gör det fortfarande ont och så kunde det ha gått illa för min balklänning som också föll till marken när jag drog tag i´n i fallet.

Tur att ingen va med för det är fan pinsamt att ramla, det av tillomed pinsamt nu när jag va själv, när man inser hur fult det måste ha sett ut.

NU sitter jag o dricker en till kopp o tänker på vad jag ska önsak mig av mamma o studentpresent=)
Först va jag inne på en jätte fin silver klocka med rött i men nu tänker jag på om det finns kvar förstås, halsbandet som hör till mina svarta örhängen jag fick av morfar:) 

O så ringen vill jag ha också:) den är såååååååååååååå fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin<3
Men jag har en känsla av att det inte finns kvar:/

Vad vill jag önska mig? klocka eller ring, halsband?    Svar: Allt:)


Sprejt o må bra

Jag vill bli full o må bra jag vill supa o må bra vill spy vill supa igen bli äcklig o må bra o bli förfull jag vill inte komma ihåg vad som hänt o må bra jag vill bli så full att jag ramlar o slår mig få blåmärken kanske ett litet skrapsår från när jag ramlat ner från trappen o må bra jag vill spy jag vill bli sur för ja är för full jag vill bli full o må bra o så vill ja decka o vakna o må bajs o spy o vara hängig o bakis heela dagen o inte kunna göra något alls förutom att äta godis o bara ligga o få utskällningar av mamma för jag legat i mitt rum hela dagen o så vill jag inte må obra mer.


Jag vet inte

Man tänker sjukt mkt på en dag, typ saker man inte ens vet att man tänker men det känns ibland, som idag.
Det märks inte o ingen sere, inte ens jag märker att jag tänker på det, det kommer sen efteråt när man har för mkt tid över till att tänka på det där tänkiga som man inte visste att man tänkt på. Jag har vart glad idag o så ibland kommer man ihåg tänket o så blir man konstig, jag är fan jämt konstig men asså konstig på det dåliga sättet, när ja bli tyst o konstig så har tänket kommit o så försvinner det efter ett tag men som alltid, kommer det tillbaka nån annan gång.
Det skulle av skönare om man våga säga allt man tänkte på, kanske inte allt men det som man vill att folk ska veta men man vill inte sägat själv utan att ni ska fatta ändå.
På fyllan kommer saker ut o glöms bort dagen efter, lite onödigt, men ändra bra för vissa saker kankse inte vissa borde veta.

Bara för att jag är på det konstiga humöret nu som snart går över så kommer jag kanske ångra de här onödiga ja skrivit för ni fattar ju ändå inte va jag menar!! eller ni vet ju inte vad allt handlar om.

Palla deppa, nu ska jag ner o dricka kaffe o bli pigg så jag kan börja plugga jippie o medans jag kaffar ska jag tänka på dig för då blir jag lyckligare igen<3

You make my day<3

Jonnas favoriträtt!!...

...Kyckling......... ahhaha nu förstår vi nog alla vfr Jonie är så förtjust i kyckling;)

The Chicken Man

bläääääääääääääääääääfyyuuuusch

Babe

Nu tog Babe slut precis, så sorligt när Maah dör=(
Det är tredje gången jag ser filmen nu på tre dagar:) har sett den VARJE dag, fast igår missa jag ju slutet lite:) hihi den är så bra

Saras o mina favorit repliker i filmen!!!
-Så ere här i världen
-Fläsk, BACON
-Sååå e det baara

Världens underbaraste känsla...

...och den är min=)
Jag kan verkligen inte sluta tänka på Christoffer=) han är så föör bra för mig, så fort jag börjar tänka lite på honom så blir jag så glad och längtar tills jag får va med han igen eller se han i skolan igen eller få en puss igen=)

När man är lite nere o försöker va lite nere också så är det assvårt för man kan ju inte låta bli att va lycklig när man har Steffis som poooojkvän=)

Jag borde nog börja va mer snäll o lite mer bra o såå=) oooo så måste jag sluta med att få mina fjolliga tjejfasons-stunder, som kommer iband o som är så jävla tjejit, jag som själv hatar sånna tjejer som är för tjejiga mot killar=) Vid absoluta nödsituatoner måste ju mitt fjolliga tjejfasons-försvar komma till undsättning förstås dårå;)

Jag älskar dig väldigt mycket<3 o jag har aldrig vart så här kär i hela mitt liv som jag är i dig(de har faktist även sara lagt märke till=))

glaadgladgladgladgladgladgladärjag=)

image99
ahha kim känns lite som det femte hjulet av nån anledning här;)

driiiiiiiing!!...

Tankig tanke, just nu kom en undring om hur mkt klockan tre plus klockan tre blir??
Det skulle kunna bli...
1. Klockan tre(alltså från klockan tre till klockan tre blir ju klockan tre igen)
2. 12 timmar(att då mellan klockan tre är det 12 timmar tills nästa klockan tre)
3. 24 timmar(att klockan innehåller ju 12 timmar o när klockan är tre har det ju gått 12 timmar sen hon va tre förrra gången o då plusserar man dom med nästa treslag alltså 12 timmar= då blire ju 24timmar)
4. 120 minuter(I klockan tre finns det ju 60 minuter o 60 minuter plus 60 minuter blir ju 120 minuter)

Det är svårt att veta vad jag menar med klocka tre plus klockan tre:/

SAAAARA SOM MARSVIIN


Jesus i mitt hjärta!!!

Jaaaaaaag har alltid gillat den killen va!  Verkligen toppen grabb:D att bara så där fixa två lediga dagar till oss barn som går i skolan nästa vecka:D Jesus bästa killen:D

Han va säkert dyng snygg också, jag känner det på mig, det tor Sara också

Nu är iaf Sara o jag mycket tacksamma att han fixa ledigt åt oss för det var väl behövligt Taaaaack!!

Jag tror han är lite lik Måns, fast Jesus har lite mer porrit skäggstubb, Jag vart fan lite kär i Jesus idag=)


hahahah :D

- -------- , :\ :\ :\ säger:

du är som svamp i underlivet, du försvinner inte utan botemedel, från mig..


- ---------, :\ :\ :\ säger:

antingen får ja leva med svamp i underlivet o låtsas att jamår bra... o attj ainte har det.. eller så kan ja bli botad av boteMEDLET


sandra säger:

vilken jävla jämförelse


sandra säger:

vad är botemedlet då?


- ------ , :\ :\ :\ säger:

DU


 Herre guh va kul, jag hitta den här i en gammal konversation,  bästa jämförelsen


Mamma Sandra:)

Idag har jag var en mamma:) Jag har vart på mitt arbete(skolan) länge o jobbat hårt sen dirr när jag kommer hem har jag storstädet huset hysteriskt, o sen lagat taco till min nuvarande familj,Truls, jacke o jag. efter det fick jag också plocka undan allting efter maten o det var jobbit att diska ocksåå eller jag diska ju bara stekapannan men de räckte!!
Imorgon kommer mamma o pappa hem igen o det ska blii så skönt:) det har vart påfrestande att ta hand om ett barn o två katte en vecka faktiskt, måste säga att truls o jag har kommit överrens otroligt bra, vi har inte bråkat en endaste gång=) förutom när vi skulle cykla ner till mormor o äta igår o jag var tvungen att sitta på hans styre för han  hade ingen pakethållare o varje gång han bromsa så flög ja fram så jag fick svin ont i arslet varje gång o då skällde jag på han:)

Nu snart ska jag plugga, jag har så mkt att välja mellan så jag vet inte vart jag ska börja, kanske ska dra lott:O

Jag har upptäckt att det bor en liten Sandra i min kära bror=) hörde nyss hur han lurat sin vän Jacke att massera honom i en hel kvart o så att dom skulle byta sen efter maten, men när maten var klar vägra Truls massera tillbaka som dom kommit överrens om:D  Det är ju sånt här som gör en tårögd, att det skulle ta så många år innan han lärt sig någon nytta <3