Askebygatan 7

Vi ska flytta:D så himla roligt

Den 14nov flyttar vi in:) UNDERBART, Nu har jag så mycket roligt att se fram emot...

-Min 20årsdag 5okt=)

-Mycket festande

-Thailande 2 veckor den 24okt

-flytta in i vår lägenhet den 14nov=)

-Jojjan o min 20årsfest?:)

Jag är så lycklig=) Inatt ska jag jobba vilket jag inte har gjort på asalänge typ. Jag har ju saknat trucken en hel del så det ska bli roligt att få köra lite inatt=)  Imorgon ska jag festa till det lite med Lotta o micke o Sandi o kanske cissi, o du Steffe får också hänga med. Det kommer bli myyycket vin=)

Och hur i helskotta jag ska klara av att städa en toalett:S jag hatar ju toaletter, jag kan ju knappt spy i dom liksom o nu måste jag nudda den med mina små fingrar.. bläää


Snart är vi här igen=)


Jag blev full på min coca cola

Idag kom det en liten överraskning i min lilla brevlåda=) en såndär överraskning som verkligen är så himla perfekt läglig.
14tusingar kommer att trilla in på mitt konto sååååja!!  Jag visst inte att jag skulle få någon semesterersättning så nu är jag mycket nöjd.

Igår bytte jag sida på min bena, det känns ganska kul för jag kännde att det var dags för en förändring. Jag blev full på min coca cola..

här kommer lite kräftisbilder:)

Tre små liv


jag o sannis=)


Årets vinnar lag!!! grodan


Lag apa


Lag turk!


Lag indian, fast deras lagmössa var visst borta




Så himla söt bild=) lilla tesa


Här har vi mona indianhövding




Moffa "åker" gräsklippare



Hahaha Micke la en kräfta på mormors hatt o hon märke inget:D




O så bjöd Micke på underhållning som vanligt, detta hände när han kommit tillbka från skogen som han för övrigt sprang vilse i med vovven.





Ja han var på topp


Morsan reeejvar loss


O här va de dans på borden...



...o häng i taket!!


En mycket trevlig kräftskiva hos Peliqa o Johan =)

titanic

Jag känner mig så himla sorgsen idag. Dagen började med att jag vakna av jordens mardröm som var så obehaglig att jag nästan kräks.
Den handlade om att jag Jeffer leion och Fille och någon mer skulle upp på en scen i bara trosor och vit  t-shirt och alla hade typ vanliga trosor förutom jag förstås som hade råkat tagit ett par svarta genomskillniga string, Jag vart då jätte nervös över att visa pullan inför hela folkmassan. Inte nog med det precis innan vi ska gå upp så står Jimmy Wisting? brevid mig o håller ett strypgrepp på en kille, jag säger då till honom att sluta o då tar han ett strypgrepp på mig istället. Jag får panik o försöker ropa på hjälp men ingen hjälper mig, ist så står alla bara o glor på mig i bara sting rå o så helt plötsligt börjar Jimmy ta på mina bröst inför allihop. JAG TYCKTE DET VAR SÅ FRUKTAVSVÄRT OBEHAGLIGT!!! Tillslut när jag kommit loss så går jag ut o tjuter o skriker på folket att de va dumma ihuvet som inte räddade mig.  liksom jag kräks, han har tagit på mina bröst  o de va bara inte ett litet kläm liksom han verkligen drog handen upp o ner över tutten så han verkligen han känna efter o jag känner äckel bara av att tänka på den tanken nu, fast det bara var i drömmen liksom. blä

De va det, sen på refletionstillfället i skolan så fällde jag nästan en liten tår när en i min grupp sa så fina ord om gruppen, även om jag visste då att inte jag var nån av dom hon syfta på så var det så vackert:)
När jag kom hem titta jag på halva titanic o herre guuuuuuuuuuuuuuuuuud va den är sorglig!

Sitter o funderar på om jag ska dra o supa på Vasa ikväll eller om jag ska plugga lite....

En sak jag tänkte på när jag cyklade hem från stan förut var: Dricka ett glas mens eller dricka ett glas snor? nu måste man välja nått av det?????

Snart kommer julen:)

Jag börjar falla in i julpsykosen har jag märkt, Jag längtar tills jag får pynta min blivande lägenhet eller egentligen Steffes dårå. Christoffer har dock förbjudit mig att gör det men det tänker jag göra ialla fall...Han tycker det vore fjolligt om vi har massa julpynt överallt när hans vänner ska komma över:)  För det vooooore ju heemskt om dom såg att Christoffer har JULPYNTAT sin lägenhet liksom:S

Idag har Ella Lottis och jag suttit o myst på fräcka o druckit kaffe o planerat framtiden med allt plugg.
Det är så mysit nu när det börjar bli kallt o grått, jag bara går o sjunger julsånger hela tiden, älskart<3

Gud va det är konstig att man har bajs i magen. Det brukar jag tänka på ibland, liksom det ligger bajskorvar i min mage så himla äckligt!
Snart fyller jag år så alla vet det=) då ska jag bara önska min flyttahemmifrångrejer av släkten hade jag tänkt och av dig Steffe önskar jag mig en grej fast jag tänker inte sägat för jag kommer ju bli mkt rördare om du lyckas köpat utan att jag sagt det:) hihi

En annan jättekul grej tänkte jag visa er nu:)  Titta riktigt länge i Saras ansikte haha
Jag kan inte sluta skratta när jag ser den här bilden :D så små ögon


Sara o jag är på en ölpub=) Det var verkligen kul, vi drack så mörk öl att den nästan hade förvandlats till seg kola:)





Jag känner att det är dags att göra nått radikalt, antingen banta eller göra bruna slingor... De får bli slingor;)
Nu äre kaff som gäller