rimhimstimklimflimkimtimsim...

Lilla Åke så liten o rund
bor på himelstalund
äter ankor varje dag
ack han ibland en groda tar
i sitt neste det vilar små
både gula o blå
men en dag vargen på himpa rännde o stal alllt som var Åkes o bränndet
alla de små så svarta o grå nu hade blivit
så Åke fick nu ta en stänkare som givet
dock var även denna slut
han vart så arg att han sparkade bakut!!!
gnäggit värre detta var
skulle han inte ens sig en stänkare fått ha haft kvar?
vargen mkt listig o elak var
men åke joo han var en riktig karl
han fram till herr varg rusar o ryckern i svansen o kutar
på backen en stor svart stock det ligger , åke trodde det var en niggers:O
han upp stocken tar o kastar iväg den som en karl han var
men missar tvärt herr varg o träffar ist en liten kalv
som gick mitt itu
tur det var hans fru!
frugan hon var arg o bitter
men efter detta svisch hon nu mest var i splitter!
Åke så liten o rund bor inte längre på himelstalund!


Det kan vara för att jag är uttråkad eller så värmer jag bara upp inför julrimmen:)
Visst var den vacker lilla johanna;)

nää fy för datalan!!!

Om jag fick bestämma skulle ja bestämma att datalanet blev inställt o att alla va tvungna att åka hem=) så christoffer kunde pussas med mej ist(A)
Nu kommer inte jag få pussar på flera dagar:( o jag vill verkligen pussas med han nu:(  o imorn o i övermorn o i överövermorn:(:P

Sara! sjukt mycket jag älskar dig<3

Finns det någon bättre än min lilla Sara? nope... titta vad jag hitta i hennes blogg som hon skrev för ett tag sen:) Blir lite rörd av hennes vackra o detaljerde beskrivning av mig =)hihi
Vilken ära att bli utsettd till Veckans choklad!




"Eftersom jag inte får äta hur mycket choklad jag vill numera, så har jag kommit på att jag får göra så att andra saker blir som en ersättare till den underbara, ätbara chokladen. Nånting som jag kan uppskatta och ta tillvara på istället för en supergod chokladbit. Denna gång blev det en skitunge! :)

SANDRA VIKTORIA MARIE = VECKANS CHOKLAD


Veckans choklad 105268-10

Motivering: Sandra har utsetts till Veckans Choklad, vilket innebär att jag ska ta tillvara på och uppskatta Sandra extra mycket den här veckan. Anledningen till att just hon blev utsedd till Veckans Choklad är helt enkelt för att hon är som hon är.
Sandra är nästan alltid glad, och det är svårt att inte smittas av hennes glädje och lycka, och hon kan få mig att skratta bara genom att titta på mig. Sandra är också en sån människa som man kan prata med om vad som helst, när som helst och hur länge som helst, man har alltid något att prata om med Sandra. Är det inte gamla minnen vi pratar så är det kanske människor, party, buskar, öronvax, dinosaurier eller kanske Big Heads vi spånar och diskuterar om. Våra konversationer blir aldrig likadana, (förutom när vi cyklar förbi världens bar mot stan hehe) och med tanke på hur mycket vi har pratat med varandra, så är det konstigt att vi har saker kvar att prata om.
Sandra är också en sån människa som det är lätt att förstå och lätt att umgås med, det spelar ingen roll om jag har varit med henne i 3 dygn, jag trivs ändå lika bra med att vara med henne, det är så otroligt svårt att tröttna på detta lilla energiknippe.
Visst Sandra har ett ganska hett temperament och kan ibland vara ganska lättirriterad, och kan säkert uppfattas som lite tjurskallig och rent av bitchig ibland. Men Sandra är inte arg på människor som inte har gjort något dumt mot henne (eller har "fula" kläder eller irriterar henne på något annat underligt sätt) för Sandra hon är en god person. Hon kanske inte heller är världens smartaste människa, men jag skulle inte vilja ha en supersmart Sandra, det skulle nog bli ganska jobbigt, och inte alls lika roligt. Nej jag är otroligt glad för att Sandra är precis som hon är, och att hon gillar att hänga med mig, annars skulle jag har riktigt tråkigt ibland. Det är så otroligt bra att hon finns för vem skulle jag ringa till och bara skratta i luren, utan att personen som svarat tror att jag är helt knäpp, om inte Sandra fanns? Vem skulle då vilja diskutera alla onödiga saker med mig som vi diskiterar om? Vem skulle då orka umgås med mig lika mycekt som Sandra gör? Vem skulle jag då prata alla minnen med? Vem skulle förstå vad jag menar utan att jag behöver förklara vissa saker? Vem skulle jag skratta med? Vem skulle vara min Sandra helt enkelt?
Jag skulle kunna skriva flera mil om Sandra, så jag tror att det är bäst att jag avslutar min motivering här. Sandra är utsedd till Veckans Choklad för att hon är som hon är och för att jag älskar henne."

Skulle lika gärna kunnat vart 12!!!

Idag har jag vart med min bror=) vi har tittat på torkel i knipa och vi hade jätte kul=) Jag giller verkligen att vara med han, vi gör alltid så kuliga saker ihop:)  leker jaga i huset och vi baka ibland och tittar på roliga filmer sen vi var små:D och vi brukar dansa i köket till telefonmelodierna:D haha och ibland har han fixat "disco"  i hans rum:) fy vad ja älsar honom=) fast vi är osams ganska ofta, men det gör inte så mkt för det är väl därför man har syskon, när man inte har nån annan att vara med eller inte orkar göra nått annat så äre ju perfect att hitta på nått med brorsan, o så sen när man är sur och deppig så måste man ju få ta ut sin aggrition på någon och då finns mattias där att skälla på<3;)


(Här hoppar vi i sängen=))


KulJul

snyggon
( Sandi ä schnygg!)

jag o kuss
(me o Anniekuss)


puuh
(Sara ä schnygg! )


cuult
( Midsommar:) väntar på bussen:) )


nerds
(Glasigt värre:P )

-Det var en tankig tanke!

Idag har sara och jag tänkt lite på rasten. Vi pratade om vad vi helst skulle vilja ha och äta just då, sen kom vi in på ett annat litet sidospår, nämligen vem som skulle vara godast på skolan att äta:O. Vi var först inne på att kroppen måste vara musklig som Edvards, men vi tänkte att då skule den nog bli lite för seg så vi ångrade oss och kom sedan fram till att den perfekta ät-kroppen ska vara musklig men ändå mjuk på något sätt, lite biffig alltså:)  så vi valde Gabbe på skolan som den personen man helst skulle vilja äta upp:)
Den människkan som vi helst av allt inte skulle vilja äta kom vi fram till var, Peter eller hon som spydde köttbullar inne på skolans toalett en gång. dom är nog inte så goda:/ fyy

Men nu kom jag ju på att älsklings Anton skulle va svin god att äta:D att vi inte tänkte på det:)



 
(Anton a la schtek, Gabbékotlett)


Sandi-humooor!

Hahah, jag bara älskar Kronprinsessan<3
http://www.youtube.com/watch?v=gZ7ucKhBt6k&mode=related&search=

Den otäcka dranerbadbyxornpåfolkipoolen-dykarN :O
http://www.youtube.com/watch?v=_scyBoPxB0s&mode=related&search=

haha så liikt:P
http://www.youtube.com/watch?v=gWLhiuHNvbM&mode=related&search=

super rätt:)

För tillfället så känns allt så himla rätt:) o så bra o så kul o så mysit o så underbart:), ja kan inte komma på nått som jag skulle behöva i mitt liv ( förutom en guldhamster) som jag inte redan har:) jag är glad varje dag:) det är tillomed kul att gå till skolan:)
jag skulle ju iofs behöva en gonatt-puss:) men ja får vänta tills imorn så kanske ja får en gomorron-puss lr en godförmiddag-puss lr en godeftermiddags-puss om ja har tuur:)

Jag är en lyckooost(A)

Cyklar du?

Ännu en gång har Farmor yrat till det lite.
som vanligt när man prata i telefon med henne förstår man verkligen ingenting, här om dagen när hon ringde skrek hon bara i luren - Cyklar duu??   ja förståg inte riktigt vad hon menade så ja sa nää ja sitter ju inne på mitt rum vid datan. Hon var tyst några sekunder så jag tog initiativet och sa lite snällt att ja brukar iaf cykla till skolan ibland:) då började hon att prata om vädret osv och vart som vanligt igen:)


Operation Tuppkaka!

Igår bakade jag och christoffer tuppkaka:) men tyvärr blev den lite misslyckad:( den blev hel fel.
Jag är nästan säker på att christoffer fifflade i smyyyg lite med ingridienserna, så det va nästan baaaaara hans fel att den vart så äcklig;)

(Här har vi den skyldiga, Tuppkakeförstöraren)
136908-3

Braaaaaaaa!

typiskt(A)
(haha alltid bäst på kort?)

Hur snäll har du vart idag?

Jag skäms lite över att säga att ja inte vart så snäll alls idag, skulle nästan tro att jag bara vart, ja ungefär 17cm snäll idag:(  jag kan inte komma på något jag gjort för att vara snäll, eller joo lite
Dom där 17cm:na har ja tjänat ihop genom att :

  1. Kliat kim när vi åkte buss till stockholm
  2. Bjöd på bullar till mina resekamrater
  3. När jag inte skällde på henne som gick in i mig på mässan idag

Jag skulle säkert ha vart typ 30cm snäll idag om inte kim o jag(TYP BARA KIM) skulle ha kastat klementinskal på snyggingarna på bussen, o när Sara o jag skrattade så högt på hemresan att dom sovande små människorna vaknade:O o när vi ringde upp Anton tidigt imorse när han låg o sov o sjöng björnen sover i luren:) de va kul :)


Imorgon ska ja bättra mig:) då ska ja va 2 meter snäll tror jag:)


(Lika snäll som den här tyg-pepparkakan ska jag vara imorgon)


Dagens fråga!!!

Vems röst är det som är nalas mamma i Lejonkungen????????fråcketecken
Känner igen det så sjukt väl, meeen ja kommer verkligen inte på från vart.

Nu behöver jag verkligen puss-medicin

Jag tänkte precis gå o lägga mej när ja råka nådda till lite på min tutte:O o kände att de gjorde lite ont:( så ja kollar i spegeln o ser ett runt blåmärke på sidan lite längre ner av tutten. O då kommer ja ihåg att de måste kommit från innebandyn när ja råka smälla till mej själv där med klubban:P  pluuuuus att ja trampa snett men foten ocksåå:(   o så de där med paintbollen:(
För att jag ska bli frisk från alla tråkigheter så måste ja ha minst 11 Christoffer-pussar!!!!



(Den kossan behövde också puss-medicin)


Nu(Muuuh) ska ja sova o hoppas verkligen att ja inte drömmer om otäcka saker:)

Pusshejbarapådej:)

Biligt!!!

kulit att åka bil

Imorn ska jag på en biltur till skogen, med kim o anton, vi ska leka krig:(, jag vill egentligen inte det för jag tycker inte om att få ont, och det är därför vi åker dit:S  jäkla karlar som bestämmde att vi skulle köra paintboll på GoF :S  men jag ska ju iaf ha med mej en liten matsäck så ja har nått att se fram emot iaf:)
O så tycker ja ju om att åka bil så lite kul ska det bli:)


tänk om jag inte hette sandra, då kansek ja skulle heta josefin lr helen(?) o då kanske ja skulle vart brunhårig ist:O, vilken tur att ja heter sandra:) för ja tycker inte att ja passar lika bra i brunt som jag gör i de ja har nuu:)  om jag hette Karin så kansek inte jag skulle va kompis med dom jag är kompis med idag. för tänk om de va så då att ja hade blivit bästis med min (typ) granne som också hette Karin, då skulle vi ju kunnat heta karin tillsammans o ha jätte kul.
O tack o lov att ja inte heter Daniel för då kansek jag också hade tyckt att de är kul att mecka men bilar o att ha manchesterkavaj på palace:)
Nae:)  Sandra är nog ett ganska bra namn till mig faktist:)

(Så här hade jag säkert sett ut om jag hette Helen eller Karin)

Blir jag aldrig vuxen:O?????

Ännu en mardröm, eller det var till och med två på samma natt:(  läskit... i den första drömmen var det flygande spök-papper i tottes rum:O och efter den så sov jag med tänd lampa både i fönstret och i taket, för ja tänkte att när man har så mycket tänt i sitt rum kan man ju inte drömma så jätte otäcka drömmar plus att om ja skulle göra det så vaknar ja ju iaf med tänd lampa o slipper springa upp då:)
MEN till min stora förvåning så hjälpte inte alla lampor för ja vakna ännu en gång av en mycket obehaglig mardröm:(
Denna gång var jag en tyg-ängel (bara tre cm lång) i ett sagoland . Vi hoppade på stora bollar med små handtag på ( som man hade när man var liten) i ett dockskåp o så PLÖTSLIGT kommer en troll-familj förbi o ska ta mej( för ja var den fiiiiiinsate ängeln(A) )  o så hoppar jag ner i en gropp o gömmer mej under ett hus. Troll-barnet bli svin arg o börjar mosa allt han får tag på men ja klarade mej från moset men dåååå så börjar trollet att kissa flera ton kiss ner i groppen o försöker dränka mej:O ( det var ett gigantiskt stort troll med en enorm kissblåsa) det var äckligt iaf o då så vaknade jag som tur var.
Då fick ja upp o drack två koppar kaffe:) så ja inte skulle behöva somna om igen o riskera att bli dränk i kiss:O

NU när jag är 18 och där med vuxen så ska ja ju inte drömma mardrömmar har christoffer sagt, det gör ju bara barn. Men jag har drömt massa otäcka saker FAST jag är stor:(  Kan det vara så att jag aldri kommer att bli vuxen:O??  eller att jag blev förväxlad på dagis med en annan unge:O? så jag kansek bara är 17 än :O o har inte fyllt 18 och blivit stor och slipper mardrömmar:O?
hmmmm...


(Så häär såg trollet ut, fast 1000 gånger otäckare faktist)