Ursula

Idag har vi haft vår Disney-redovisning i skolan och det gick jättebra. En grupp hade bakat lussekatter och bjöd på fika under deras redovisning. Jag tog en klunk julmust, lite måste man ju fuska i livet annars blir det så tråkigt. Igår hade jag min första fuskdag på 6 veckor vilket jag verkligen var förtjänt av. Får se på fredag när jag mäter och väger mig om det straffar mig eller ej.

Igår var mamma, pappa, Blöjab, Totte och Sanna här hos oss på adventsfika. Det var jättemysigt, jag drack lite glögg och åt en bit saffranskaka. På kvällen blev det must och en asfet chipspåse, tror jag åt 56g kalorier bara av chipspåsen så har lite ångest idag. Chrille och jag ska ju faktiskt och träna efter 21.00 när han slutat jobbet så det kanske känns bättre efter det.

Vår gruppträff i fredags var riktigt rolig! Jag älskar min grupp, den är bäst. Måste vi göra om snart igen!

Så här kul hade ialla fall jag/Ursula i Lilla sjöjungfrun.


Nu lite kaff Hejsvejs

PYNT

Jag har haft en kanonhelg. Jonna och Viktors inflyttningsfest var jättemysig och Hugo var också rolig, speciellt när vi på dansgolvet vart lite osams med ett par och Sofie tog tag i killens haka, liksom precis vid munnen, o klämmde. Han blev alldels chockad och vände sig om och skratta:D Så KUL!

Min framtand gick lite sönder i kanten nån gång under lördagskvällen, märkte det när jag åt frukost dagen efter. Har nu suttit och filat lite med nagelfilen så jag inte får ont i läppen.

Torsdagkväll blir det julpyssel här hemma. Jag ska göra fina julkort, snöflingor och så ska jag måla mina blomkrukor. På fredag ska mina söta lilla grupp käka och bowla på Hugo, innan ska vi va här och mysa i vår julpyntade lägenhet. Ordet pynta är ju ganska konstigt, det använder man typ bara när det är jul.


Min mamma är starkast i världen! Hur mycket ska en o samma person behöva gå igenom? Det är så orättvist och jag blir så arg. Älskar dig mammi

HELG

Äntligen är det helg igen=), Imorgon är vi lediga och på måndag med så jag har en riktigt lång och skön helg framför mig. Idag har vi haft rörelseverkstad på schemat och det var jättekul, vi avsluta med en lek som var som gjord för mig, man skulle gömma sig bakom olika föremål och försöka smyga fram och ta ärtpåsar utan att "surtanterna" såg oss. Jag vart alldeles nervös där jag satt och trängdes bakom plinten. Fan va kul!

Nu väntar jag på att Chrille ska komma hem med Spicy Hot, tigerräkor med thailänsk basilika ska jag äta utan lis förstås. Ikväll kommer pappaLars och skruvar upp vårt vinställ åt oss och så ska vi sätta upp lite fler tavlor och ändra om lite. Vi har hittat en perfekt soffa också som jag längtar tills vi köper.

Nu dusch sen måla naglarna


Haha Jojjan fan vad svarthåriga vi va då
Hej igen

Idag är jag ledig och det är så mysigt att bara sitta och dricka kaffe ur min fina nya kokopp. När Chrille slutar ska vi på stan och köpa en julgransmatta, röda julkulor och kanske någon duk. Jag älskar JULEN! Vill börja pynta nu men måste vänta några dagar till, eller veckor. Jag tänkte ha en liten mysig innanjulpyntsdagenkväll här hemma när vi kan dricka glögg och julpyssla, göra våra egna julkort och klippa snöflingor o sånt=) Vilka vill vara med och när kan ni?

I lördags var jag med massa grabbar o kröka o bowla, jag kännde mig lite ensam utan mina tjejer som jag nästan alltid är med på helgerna. Hah när jag ladda upp bilderna från kvällen så hitta jag en liten film som jag spelat in på Hellbros toa. Full o ensam står jag där o pratar om hur mycket mina vänner kan:/ Säger inte vad de kan men att de kan så mycket, och hur mycket jag älskar dem. Hatar att se sig själv full på film haha så fult. Jag vet inte hur man lägger upp filmer på bloggis men när jag kan det ska ni få se:)


Jag tycker det ser ut att vara så mysigt i Nypons bur när den är nystädad. Jag skulle själv vilja krympa ner i hans storlek och gå omkring där inne.


NU ska jag göra mer kaffe och sen sminka mitt bleka lilla ansikte. Jag mår så bra nu när jag tänker efter. Livet är fint ibland, tänker bara på hur glad man ska vara att man är frisk och att man har kompisar som är de bästa som finns. Så himla konstigt egentligen att alla mina bästa kompisar är så bra och att alla tycker om varandra så mycket. Det skulle ju lika gärna kunna vara så att några bara  gillar varandra litegrann medan några anadra gillar varandra mer. Min lilla liga är verkligen så himla bra, vi har precis allt vad en bra liga behöver, det skulle väl bara vara en ful som fattas då men vad gör det! 

Jag älskar mitt liv idag!