30/1

Idag är det en speciell dag. En lycklig dag men samtidigt en sorlig dag, jag tkr den känns mest sorlig fast jag borde gilla den mer.
Jag kommer ihåg när jag o mattis satt o spela kula på hans bil-matta i hans rum, för ca 1 timme sen var det exat 5 år sen mamma kom hem o berätta att hon fått cancer. Så konstigt det känns.

Pappa kom hem med blommor till mamma o nu precis har vi ätit god middag=)

Sista jobbnatten nu innan min lediga helg, så skönt
Ska förmodligen jobba med Totte idag med=) det blir kul.

Sommar

Den 21 mars åker jag till sommaren. Underbart.
Det är bara så hemskt långt kvar till dess, o imorgon är det fredag o alla mina vänner ska ut förutom jag som måste upp o jobba klockan 6 på lördag morgon:( sorlig, jag ska sörja ordentligt vill jag lova.

Ska sova nu snart men det är så tråkit för då äre ju ungefär som att jag ska upp o jobba om typ 20 minuter. tusan

oooooooooooooooorättvisst är vad det är, jag vill med ut imorn:( så jävla synd

image220

Min-Christoffer

Jag hoppas verkligen inte han kommer bli min-christoffer. Dyka och fixa med minor i östersjön:/ sooooooooom kan sprängas:O elelr åka till nått dumt land o bli nerskjuten. NÄÄ hoppas dom lägger ner hela lumpengrejen ist, det blir nog bäst så.
Jag hatar lumpen! eller när man har gjort den så är den ju helt OK=)
Kom o tänka på en grej nu:O herre gud , vart fan runkar dom då? för det är väl gemensamma duschar???? o gemensamma sovrum?  Kanske på toan haha men va porrit det är då, en äcklig toa som sääääkert är jätte trång o snuskig. Jag vet ju iofs inte hur deras toaletter ser ut men om jag skulle gissa liksom.  Eller dom kanske inte har tid med sånt när man gör lumpen, får hålla sig till helgen=)

Jag börjar jobbet om ett tag, känns inte så jätte jobbit idag faktiskt eftersom jag jobbar bara 2 nätter till o sen är ledig 5 dagar igen, dyng skönt.

I morgon ska Steff o jag boka vår resa :) det ska bli underbart att få resa med dig<3 då blir vi sambos i två veckor hihi:P

Jag är verkligen jätte sugen på en överraskning, en lite sådär halv stor gärna, vill att det ska hända nått snart.
Ett jätte bra ex på överraskning skulle vara att när vi kommer till jobbet om en halvtimme så har dom ordnat en överraskningsfest åt oss=) Vi festar hela natten o slipper jobba.

Eller om alla på jobbet blir sjuka o börjar spy överallt så alla får åka hem inatt, fast vi blir ju friska tills imorn för då äre ju sista natten så då äre luuungt :)

nu ska jag åka
heeeråååå

image126

titta va fina vi va på balen saro=) fan jag vill ta studenten o allt igen=(