Söndagsöppet

Idag har jag varit hemma hos mammapappatrulls, grillat och myst. Vi såg en jäättebra film, Eight Below. Blöjan o jag har övningskört med pappa idag också och det var kul. Som vanligt skrattar hela familjen alltid åt pappa när vi är samlade och gjorde även det idag. Det börja med att pappa gick runt och klagade på att han hade ont i kroppen, han sa att om en naprapat skulle undersöka honom skulle han/hon säga att han inte hade en människokropp utan var en reptil pga alla knutar han har i ryggen. Mamma instämmer och påminner honom om tanden han fick operera bort för ett år sedan, vars rötter inte var av mänskligt slag. När man är hos tandläkaren och ska dra ut eller operara bort tänder får man ju bedövning i form av spruta. För (vanliga)människor räcker det men en, två eller kanske tre sprutor om man har otur, för att man ska bli helt bedövad i käften och inte kunna äta på flera timmar för att man skulle tugga sönder kinden annars. Pappa börjar med en spruta, fortsätter med två, tandläkaren sätter igång och pappa skriker aj. Han måste få en till spruta för han är inte bedövad än. Tandläkaren börjar bli lite irriterad och får nu sitta och vänta lite på att bedövningen ska ta på honom. Så här fortsätter det tills pappa får sin 9:e bedövningsspruta. Det är ju helt sjukt! 9 sprutor innan pappa blir bedövad och då domnar hela huvudet bort på honom. Inte så konstigt  haha.

Imorgon är jag ledig och ska då städa här hemma, olja köksbänken och kanske måla en tavla. Plugga tänker jag inte göra. Nu ska jag sova

Hej

Joooråsåatte...

...det går bra nu. Jag klara religion & makt-tentan och det känns så jävla bra. Måste firas med ett litet minikrök imorn innan det stora kröket på lördag. Jag är så himla bra. Ibland blir jag jättearg på mig själv för att jag tycker att jag är så dålig på saker men nu känner jag mig riktigt jävla bra. Jag kan så himla mycket. Jag kan laga mat, god mat. Jag kan bo helt själv, betala räkningar, klara tentor, hålla alla mina blommor vid liv, städa toaletter. Hallå jag kunde inte ens spy i en toalett för typ 5 år sen.

Det gick bra att sjunga med barnen idag, jaa tillomed det var jag bra på. Nuska jag planera lite lektioner tills imorn och så ska jag måla naglarna. 


Bra start

Det är sol ute och jag känner mig pigg och redo att gå till skolan. Jag ska hålla i lektioner hela dagen. Lite nervös inför engelska lektionen som jag ska ha nu på morgonen, jag ska sjunga ten little indians och lära barnen att räkna till tio på engelska. Hur ska det gå? jag vågar ju knappt sjunga för mig själv för att det låter så fult. Fy

Nu ska jag möta Mimmi och traska iväg till skolan.

I smyg

Haha jag kom att tänka på Sara o mig som barn nyss. Som matglada barn vi var tog vi varje chans att fylla våra magar med, jah i stort sätt vad fan som helst vi kunde hitta i köket. När våra föräldrar skulle iväg på ärenden såg vi vår chans...vi var extremt snabba och smidiga i köket. Sara och jag var så synkade att vi visste exakt vem som tog fram vad. Vi behövde inte ens säga vad vi skulle koka ihop utan det räckte med att vi titta in i skåpen och då i samma sekund analyserar fram bästa möjliga bakverk på kortast tid. På grund av tidsbrist blev det oftast chokladbollar och då hade vi ju inte tid att rulla 25 st utan gjorde två monsterbollar och tröck i oss dem på två sekunder. Efteråt städade vi bort alla bevis efter bakningen/tillagningen så att våra mammor inte skulle misstänka något. När vi hade riktigt dåligt med tid fick det bli "snabbfikat" en tallrik med chokladsås på som vi slickade av för att det skulle ta för lång tid att äta med sked och för att man inte riktigt får upp allt med skeden.

Vi brukade också gå och smyghandla utgånget fikabröd för en billig peng. En gång handlade vi 13 stora bullar bara för att det var gårdagens och bara kosta typ 20kr. Vi satt på vår altan och frossa i oss alla 13 bullar innan mamma skulle komma hem från jobbet. Vi fick verkligen kämpa med att fåi oss alla för vi kunde ju inte visa att vi handlat bullar för då skulle hon bli arg för, 1: att vi åt bullar på en vardag. 2: att vi ätit så många. 3: att vi åt köpta bullar när vi hade halva kylen full med hembakade bullar.
Det har Sara och jag pratat om, just varför vi köpte bullar istället för att ta bullar ur kylen och vi har ingen aning om varför.  Haha just det, Sara och jag gick ju ibland ner till konditoriet i centa och åt lunch där istället för att käka skolmaten. Krämbullar va livet!