fobier o tvångstankar

Ganska så skumma grejer, o väldigt onödigt ocksåå
Man kan nästan säga att jag har olika fobier! eller alla är ju inte fobier men olika rädslor då.
 Spindlar har jag i hela mitt liv vart liiiivrädd för, jag kan börja gråta bara av att se en spindel. Tex.Som när mamma va inne på toan o sminka sig o jag går in där o så får jag syn på ett äckel o får panik o börjar stor tjuta o kastar mig bakåt rakt på mamma som då fick in hela maskaraborsten rakt i hennes öga.
Sjögräs  är jag också livrädd för. har alltid varit, och jag har svårt att bada om jag ser att det finns sjögräs där. Jag vågar absolut aldrig vara i vattnet själv heller, hellst skulle jag vilja simma precis bakom nån, nästan lisokm så ryggen på nån:P Sara vet hur jag gör när jag badar:P O mina kära vänner älskar att kasta sjögräs på mig efetrsom de vet att jag blir rädd.
Mörkrädd kan man också säga att jag är, fast bara lite och jag är bara det om jag är ensam, då sover jag ALLTID med en tänd lampa annars kan jag inte somna=)
Handled/hals/knölarnapåfoten/armvecksfobin det är verkligen den jobbigaste fobin jag nånsån har haft:S så hemsk. Ända sen jag var liten har jag haft sjukt svårt med att ta på just dom ställena, o jag fick panik om nån annan skulle hålla eller ta där. mina klockor var tvungna att va alldeles förstora för att jag skulle kunna sätta den högre upp på armen eftersom den inte fick nudda min handled:S jobbit!!! Idag är den nästan bort:) men tycker fortfarande att det är obehagligt om nån håller eller tar där. O jag mår illa om jag ser att nån skadat sig på dom ställena:( bläää

Tvångstankar har säkert alla fast man inte riktigt vet om att man har dom:P eller jag hoppas det iaf för annars så är det kanske bara jag som är konstig o har sånt fast väldigt lite:)

Innan jag ska sova o ställa väckarklockan så måste jag dra on/off knappen upp o ner fyra gånger annars så tror jag att den inte kommer att ringa nästa morgon!

Jag hade ett "tur-armband" på min högerarm som jag har trott i typ två år att den ger mig turo att jag skulle få otur om jag tog av mig det. Jag tog ALDRIG av mig det på hela den tiden. För typ två veckor sen klippte jag av mig det o jag märker ingen skillnad:D dock så hade bandet nött på min arm så det är mkt smalare på högerarmen där armbandet har suttit plus att det är en grymt snygg vit rand där:)

En annan jobbig sak är att ibland så inbillar jag mig att saker är fel fast dom kanske inte är det, tex. när jag o truls bråkar så får han verkligen inte prata vid min högersida:S jag blir sjukt irriterad då o tvingar han att ställa sig åt vänster ist. Även ibland när vi inte bråkar så känns det fel att han pratar med mig på högersidan eheh också en jobbig grej jag har för mig:)


Älskisar

Fy vad jag gillar mina söta vänner, dom är roliga=) man kan komma hur deppig som helst till skolan o har laddad upp för en tuff/tråkig/sorlig/deppig/sur/irriterande dag men ICKE!!  Det går inte alls.

Idag var en sån dag! trodde jag först, men jag hann bara vara en halvtimme i skolan o så blidde mitt humör på topp som vanligt igen:)
Min Anton är bäst=) jag försökte leva upp till mina sorliga förväntningar i datasalen men så satte sig Fjanton brevid mig o retade mig glad igen, jag försökte verkligen att va sur eftesom jag då var det men det gick inte så bra så jag vart glad ist:) det är roligt att vara glad, o Anton blir man glad av, o jag älskar att kramas med han för han är mjuk som en björn=)

Efter det  så kom min heta pojke till mitt skåp o då kan man inte vara annat än glad=) det räcker att bara titta på han så blir jag glad för han är sjukt söt o så mysig att vara med=)<3<3<3

Tur att jag har mina vänner, för dom är bara så bra!! ALLA=)  spec Jojjan, PJ och Sarastar, dom är snygga=) o jag älskar dom asamycket=)

Lasse Lindh

Brabrabrabrabrabrabrabrabrabra=)
http://www.youtube.com/watch?v=1y9_wtShKzM&NR

Kalle blir klippen

HAHA Sara ska raka kalle på fyllan, o innan hon tänkte raka så ska hon först klippa lite :S ahah o så klipper hon i armhållan:D ahah i huden:D ahahhah ofta hon lyckas göra samma misstag två gånger:P ahah så när jag kommer in i badrummet så har Kalle två klipphål under armen o blodet rinner:D:P ahah
Kalle hade då druckit en hel tequilla så han va lite lagom full o märkte inte riktit vad som hänt=)
136908-41

Sara är en sån som verkligen är bra på typ allt, men det finns 3 saker som Sara verkligen inte kan,
1. Sara är dålig på att bada! (hon typ drunknar, simma kan hon men bada är inte hennes grej:P)
2. Sara suger på att säga fula eller snuskia ord(tex knulla, fitta, kuk)
3. Sara är sjukt bra på att KLIPPA fel! hon klipper alltid i huden:P

Det är nått annat konstit med Sara också, men det är bara jag som känner att det är fel, VARJE gång hon ska klappa i tackt, typ på hockey eller konserter eller nått så mår jag dåligt!!!:S jag kan verkligen inte se Sara klappa i tackt, det är såå himla OOOOOOOOSara:S Så när jag är med så får hon inte klappa händerna för jag tål inte att set!! jag får rysningar i hela kroppen och aa mår dåligt bara:S

snopp

Ove har stor snopp!

136908-40

du

Varje gång jag får sms från dig så får jag pirr i magen:) varje gång jag ser dig i skolan så får jag pirr i magen, varje gång vi ska vara så får jag pirr i magen o varje gång du pussar mig så får jag pirr i magen,
Varje gång jag tänker på dig så får jag pirr i magen:)

Det bästa som finns är att vara kär<3

Denna dagen, inte ett liv!

Jag ligger i vardagsrummet på soffan men datan på magen o en fet godisskål brevid, jag mår för illa för att äta frukost så jag kan bara äta godis, men det gör inte så mkt för godis är gott=)

Idag är jag grymt hängig, ont i mina fingrar:S ont i fotterna:(, ganska så ful o så luktar jag bakis, har även ont i mitt knä. Igår när jag kommit hem så är jag på mitt rum o ska sova o så hör jag att telefonen ringer nere i köket så jag tänker att jag måste springa o svara fort innan jag väcker mattias som sover brevid köket, så jag löper ner för trappan o får upp en sån fart att jag inte kan stanna, så jag springer in med knät i väggen framför o sen så svara jag.
Jag har en känsla av att det kan ha hörts mer när jag dundrar ner för trappen o så sen smäller i väggen än själva ringsignalen!


Igår var det ruskit trevligt:) först förkrök hos sufie:)  där vi alla dansa porrdans med sofies diskbänk, sen gick vi till otten:) o jag bråkade inte med en ända:) förutom en jag knuffades ytterst lite med:) (det var han som börja)  Men kvällen var rolig iaf:)

Fredrik var snäll igår också:) när jag stog ute o vänta på sara o jojjan så fick ja värma mina fötter mellan hans ben, fötterna höll faktist på att döö, på rikt!!!
Sen så sa han att han kunnde köra hem mig med taxin han beställt, det var skönt:P jag sa faktist att han kunde få en tjuga av mig:P ahah fick lite dåligt samvete när han skulle betala min hemresa, men när jag va framme o skulle ge tjugan till han så hade jag ingen:P då enbjöd jag att ge honom en tia:P eheh lite fjuttit kanske ja:P men den fick jag faktist behålla :P iofs så är en tjuga också grymt fjuttit men jag hade ju inte så mkt annat:P

Priset för kvällens Klant går till: Sara rickhammar som först tappar nummerlappen som man får från jackamänniskorna i toaletten:P ahah o sedan tappar lappen igen så att nån lapptjuv tar den o hämtar ut hennes jacka med ALLT i o sedan får gå till Mc´D i en stor fliiströja o möta kvällens strul där!
GRATTIS:)

<3

Jeffrina i mitt hjärta!!!!  kääärlek 4 ever änd ever=Sant=absolut ofalskt=100%Sant!


semla<3

grymt sugen på en semla nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( nästan lika sugen som en godisolist är efter en hel vecka fast spänd i en stol med ett bord framför sig med en supermegagodiskål stående på! nästan så sugen är jag!!


sarsandloooo

Sara o sandra sjunger waterloo !!!:P

http://www.youtube.com/watch?v=gx6P4vbylyI&mode=related&search
=

åååhh..ååh vad det är skönt att va naken!

Haha Sara skicka den här bilden på mig och sara när vi va små o leker husse oo hund:P

136908-39

snusk

Idag har jag mått jätte bra heeela dagen=)
Det är livsfarligt att sätta veckans längsta(3 timmar) lektion på en fredag eftermiddag!! Johanna o jag hamna i nån slags snusk-trans :S under dessa 3 timmar så hann vi svara på två frågor av typ 40 o ist prata och rita SNUSK!!  Vi ritade snoppar o tuttar o kvinnor som föder tvillingar, vi ritade även bajs och kakor som johan bjöd jeffer o mej på hos honom i går=) vi ritade även en o annan liten pulla:P
vi pratade om mkt snuskiga saker som jag inte tänker gå in på:P, men vi skrattade o hade snuskit kul den lektionen iaf:)

Vill även tillägga ett litet gtattis till jojjan som vann kiss-tävlingen, asså den som blev klar på toan först:P=) ...grattis!!

Nu är jag snygg o fest-laddad=) puss

hej

idag är det kväll, o om 2 min är det natt=)
Tänkte först skriva lite andra saker här men ångra mig lite grann o tog bort mitt mil-långa inlägg.
Ist tänker jag skriva att jag är KÄR=) och det är underbart<3

En bra dag=)

Idag har idag vart toppen=)  o den kommer bli myyycket mer toppen sen=) 
Snart ska jag o träna med Malin=) sen ska jag vara med min Christoffer(KB)=)han är söt<3

Hej Igelkott

reklam!

Idag var vi och filmade in reklamen för de kommunala skolorna=)  det va kul, alla hade med sig saker som symboliserade just deras linje, meen jag visste inte att man skulle göra så :O , så ja kliver in i det mkt vita rummet där man skulle filmas en och en, dom säger att jag bara ska vara naturlig:P och jag kan verkligen inte stå o va seriös o så givetvis börjar jag skratta som vanligt, och när jag väl har börjat går det inte att sluta!!!!!!
Killarna som filma vart überlyckliga och ville att jag skulle fortsätta skratta och föreslår att dra ett "roligt" skämt för att få mig att fortsätta men jag sa att det behövs nog inte eftersom jag redan då skratta rätt rejält :P

Men kul att jag ska va med på TV4s reklam o bara stå o skrattar:S hoppas att jag bara blir med i en putteliten snutt eller inte alls=)

måste!!!

Malin berättade för mig att hon ska börja träna så att hon gåt ner i vikt elelr att hennes arsle blir fastare eller mindre ahah:D o då tänkte jag att jag med ska börja träna lite oftare med mallan=)

Med skolan tränar jag ju tre gånger i veckan fast bara två dagar, så om jag o malin tränar två gånger själva så blir det ju perfekt=)

Bara måsta sluta äta massa skit , godis och sånt också:( sorligt men nu ska jag försöka att bli snygg iaf=) Måste bli snygg till våren o sommaren ju=)

Idag cyklade jag även till friskis o svettis o hem sen efter det är också bra:) det ska jag försöka göra varje gång (om det inte är astidigt på morgonen :O)

Idag har jag inte vart på mitt bästa humör faktist:( har kännt mig lite halv skum, o jag vet precis varför...
 
1. Under hela skoldagen + träningspasset så har jag bara ätit en gång och det var vid lunch o då åt jag inte så mkt eftersom jag är "allergisk" mot pasta med skinksås.
2. Haft en tänk-dag då jag tänker på saker som får mig att må dåligt.
3. Fick tillbaka massa skolarbetsgrejer o allt va skit (typ)
4. vet att det är långt kvar till helgen
5. Sara saknades alldeles för mkt också:( man mår dåligt av att va utan henne i mer än en dag:O, o ja jag vet att vi åt o så tillsammans men det var på tok för kort tid.

Jag måstee börja äta frukost på morgonen nu o så ska jag dricka massa vatten hela dagen=)

vem?

Kristusbäraren  Jag säger inte vem det är:P men han är ruskit snygg=) o han kan inte vissla=)

kristusbäranen him self har nu övertalat mig att han kan visst vissla, fast inte så högt , bra eller så länge :P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänkit!

Vissa saker vill man säga men man vet inte när eller vart, fast ibland vill man att nån ska veta utan att behöva sägat. Eller att den andra ska chansa sig fram, och det är svårt. Även om den har chansat rätt så säger man att det är fel, fast man ville från början att den som fråga skulle veta.
Ganska så onödigt faktist=)  jag är ganska så onödig ibland=) o de är jobbigt
Efter att man har vart onödig så blir man ju bara ännu mer det man va precis innan man fått frågan från den som man ville skulle fråga just den frågan, men då förnekat den.

Jag ska sluta vara onödig=) från oooooch meeeeeeeeeeeeeeeeeeed NU!=)

okej?

Sånt där betéende irriterar mig!!     Lägg nert!

så jääääklans coola


Det är så jäkla tufft att pejsa:P   Det är bara dom tuffa människorna som peacear, Christoffer och jag är coola, Fjås-Sara o Fjant-Gunnar har inte fattat än att om man ska bli ruskit cool o tuff måste man V:a med fingrarna:P
cuult
                                                            <3
136908-3

vad håller jag på med?

Kan det vara så att jag håller på att förvandlas till en BLOGGFANTAST ?? eller en Bloggis ??  eller en bloggnörd??   Det är nu andra gången jag gör en sån här lista:O  en sådan lista som alla bloggisar alltid har på sina bloggar:O

Jag hoppas att jag gör ännu en lista(som jag tog från "sarassuperseriösasida"ännu en gång) p.g.a rastlösheten och inte att jag håller på att just förvandlas till en riktig bloggare:O uuuuh :P
Sjukt onödigt iaf, men måste erkänna att det är liiite kul iaf(annars skulle jag ju inte göran)

Har du ätit fisk idag? nej, men jag har luktat på fiksmat=)

Är din hobby att läsa bildtidningar? Nej, men pappa Lars gillart.

Har du någon gång tittat dig i spegeln och tänkt "Fasen vad lik jag är Alice Bah"? jaa nu när jag tänker efter såå:O:P

Har du hål i öronen? Jaaaaa

Drack du monsterläsk när det var poppis? Bästa läsken:D klart jag gjort

Har du någonsin köpt en griskulting?  nej, men jag äter gärna små goda grisar.

Gillar du att utnyttja folk? Jaa, det gör jag faktiskt, Mallan är bästa raport-skrivarn;)

Ser du ofta på TV? jaa gansak såå, eller den står alltid på även om jag sitter vid datan.

Är din mor mer än 19 år äldre än dig? yes

Leker du fortfarande med Barbie? haha nix, Sara o jag sluta ju som sagt i 6:an :P

Har någon varit otrogen mot dig? neej, inte vad jag vet iaf.

Drömmer du om att bli fotbollsproffs? nej verkligen inte, orka springa.

Har du åkt snowboard nån gång? nix.

Borde du göra något vettigt nu? nej det borde jag inte.

Har du jobbat på en kondomfabrik? ahha nej.

Har du haft sex med fler än fem personer? Det vore en lögn om jag sa nej:O

Har du lekt "Batman" det senaste året? nope.

Har du hånglat med fler än fem personer? joo

Äger du fler än 5 konservburkar med bruna bönor? nix:( men jag har en burk svarta bönor som jag fick av grabbarna när jag fyller år:D

Gillar du äppelmos? I'm löving it

Skulle du kunna tänka dig att äta en livs levande daggmask, om du fick 10 000 dollar för det? lätt:D

Har du hånglat med någon kändis? NÄÄ, men min kära kusin har o det räcker:O

Har du varit otrogen? :O uusch:(  mm de kan man väl säga? var dock för läänge sen o de va inget seriöst ändå:O

Vad föredrar du, att äta eller att spela squash? Äta är ju kul.

Har du någon gång blivit inkallad av rektorn? Isf, varför? nej det tror jag inte

Vad har du för färg på dina tapeter? gula=)
Har du någon gång varit riktig jävla galet kär? JOO=)


rastlöst!

Snodde den här listan från Kusin Sara=)

Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt
Humör just nu? Ruskit bra.
Favoritgodis? Söta björnar(tablettask) och fuxo
Är det nåt du absolut inte äter? Lasange, korvstroganoff, pasta med skinksås, rösti, och midsommar-mat, och så ogillar jag när det är skruvmakaroner till köttfärsåsen också, gillar bara köttfärsås om det är vanliga spagettin till. Mammas fiskgratäng och så köttfärslimpa (har dåliga minnen från från farmors köttfärslimpa)
Kläder just nu? grå tights en svart kort klänning med en grå t-shirt över ragg-sockar o så en vinröd kofta.
Musik just nu? Hehe...After dark, parodi av lena ph, carola o lottan:O:P
Vad sa du senast? "För i helvete, lugna ner dig! det är ju bara ett kontaktuttag"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? 80-talet.
Sommarplaner? Studenten!!! festa och så ska jag försöka fixa ett jobb, vill åka någonstans med Sara ochså, men först måste man ju fixa pengar som sagt.
Fisk eller badkruka? Fisk.
Saft eller alkohol? speerit!
Hur många kuddar sover du med? Jag har två men sover bara på en i taget, men jag avänder båda när jag ska sova.
Favoritväder? Soligt, varmt, men inte jätte för varmt. Absolut inga moln.
Om du var fast på en öde ö, tre saker att ta med? 1. SARA, 2. Massor av god mat i ett gigantiskt kylskåp som är så stort att det aldrig hinner ta slut, 3. En karl.  Sara vi kan dela;)
Spelar du nåt instrument? nix
Morgon- eller nattmänniska? inget av dom. Håller med Sara, jag är en lunchmänniska!
Sparare eller slösare? Slösare.
Vem är viktigast för dig? Mina vänner så klart.
Tror på liv på andra planeter? nope.
Har du några homosexuella vänner? Jag det kanske(?) jag har.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? apsulut.
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 3.
Bio eller promenad? Bio, orka gå.
Är du kittlig? lite smått.
Snarkar du? Nej, men jag snusar lite ibland, har faktist vaknat några ggr av att jag lät för mkt:O
Stjärntecken? dyng våg.
Äckligaste insekten? Spindlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o så en tjock vit mask som bodde för några år sedan i vår trädgårn.
Det här är jag bra på? Så jävla sorligt att jag inte har hitta eller riktigt kommit på vad jag är bra på, jag är ju iofs ganska så bra på att äta upp en rem utan att använda händerna på bara några få sek.
Bästa bok:
Emil Ekorre.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig? kanske, för då kan man ju gå in i en affär o äta massa godis utan att betala.
Vad vill du jobba som? Jag vill bli personlig assistent till barn med handikapp eller till cpskadade. har börjat tänka på lärare också.
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Nope, jag bara bloggar här ibland.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har vart inne på tatuering men det har inte blitt så, men jag får se om jag vill senare( när pengar finns till det)
Stökigt eller välstädat? stökit.
Gungar du på stolen? joo det händer, jag är ganska så bra på att rammla så jag försöker att undvikat.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det hoppas jag inte:O gillar inte höjder
Vilken hand håller du gaffeln i? I fel hand, höger
Hur många syskon har du? två bröder.
Är du rädd för blod? ja!
Saltar du på maten? Nej, bara när jag äter barnmat, annars smakar det så lite=)
Gillar du att sjunga? Haha, neej
Anser du att du är stark?  hmm, nej , men i huvudet kanske, det var faktiskt en kille som sa att jag va stark i huvudet!:P ahah
Brukar du sola? japp, när det behövs.
Vad gör du om du får hicka? hmm? fortsäter hicka tills det går över.
Använder du knark? vaaaarje odag!.
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Vad längtar du mest efter just nu? Christoffer=) o så söta björnar.

Detta är bara för mkt för mej!

De här läste jag i aftonbladest bilaga

Ståndet sviktade när jag började med tabletterna!

Jag är en gammal man, snart 70 år, med mycket liten sexerfarenhet. Förra året var jag sjuk och fick depressionsläkemedel. Ståndet försvann nästan, jag hade inte ens morgonstånd. Nu har jag börjat återkomma men det är inte som förr.
Jag onanerade häromdagen för att se hur det gick men jag kunde inte behålla ståndet tills jag blev klar. men några dagar senare på morgonen gick det bra och det blev en underbar utlösning, men det kom nästan ingen sperma. Vad ska jag göra? Jag har alltid haft en liten penis, 6 cm i slak och 15 cm i stånd.
Kan man tillfredställa en kvinna med så liten penis?
Hälsningar från Sune!

uuuuuuschfybläääääääääää.... så otäckt, han är ju lika gamal som en morfar ju:S då ska man väl inte tänka på snusk!!!!?????

 ja vill verkligen inte tänka på att gammla.. nää fy ja lägger ner:t

nu ska ja o tänka på annat  jag ska på bio med Gunnar nicklas o sara=)

K.Ä.R.L.E.K

Sara och jag på förfest hos ella=)

136908-38

Haha måste vi alltid sitta eller stå exakt likadant:D???

glo in nyårsbilden där nere också:D ahah jag tror att vi är för mkt med varan så vi har blitt som vi umgåtts:P

Snäll till max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag vart sjuukt snäll:D jag måste nästan vart uppe i 3 meter snällhet:O

kanske inte riktigt 3 meter, ja överdrev lite grann, men Sara sa att jag va 2 meter o 18cm snäll:D   och det är ju mer än 2 meter så jag har klarat att va svin snäll hela dagen:D

jag är liika lycklig idag som jag va igår:D  vet inte vad som har hänt med mej:D men ja är bara sååååå lycklig!!

2 meter och 18 centimeter snällhet består av:

¤ Sandi berättar för Sara hur snygg hon är på matte lektionen.
¤ Sandi ger kommplimanger till sina skolkamrater, t.ex. hur fin Ekströms nya skjorta var.
¤ Sandi ger Anton bamsekram.
¤ Sandi kliar Anton en hel lektion, OCH när han ska klia tillbaka säger Sandi att det inte behövs denna dag och så fortsätter Sandi klia.
¤ Sandi och Sara ger mattelärare IPe ett asafint paket med massa paket i för att hon vart sjuk en längre tid innan jullovet.
¤ Sandi bjuder hem Anton, kim, Ekström och Jonna hem till sig och bjuder på bullar kaffe och saft och papparkakor, och mysar på hennes rum på hål timmen.
¤ Sandi låter bli att bli arg på Almin på gympalektionen när han, jaah är som vanligt helt enkelt.

Kommer inte på direkt så många fler snälla saker jag gjorde, jag var ialla fall inte dum nånstans under dagen och bara det är ju lätt typ 50cm. Jag va säkert lite snäll ibland utan att jag märkt det själv också:O=)

Måste även erkänna att jag vart ytterst liiiite sur på religionslektionen, MEEEN det visade jag inte för mina klasskamrater eftersom det skulle minusa ner mina meter snällhet några centimeter.
Så fort jag öppnar käften på lektionerna så skratta alla bara åt mej:/ de behöver inte ens vara något fel jag säger, jag bara frågar saker som kanske var lite oklara för mej.
T.ex. idag på religionen så berättar Cai om en uppgift vi ska göra o blaa blaa blaa, han nämde nått om att en grupp förra året  hade skrivit om häxor eller nått, o då frågar jag bara om uppgiften måste ha med religion att göra(?????????) och giiivetvis så ska klassen kommentera min fråga o löjla till den !!! o så kommer dom där små irriterade skadeglädjeskratten.
Cai svara att självklart ska det ha med religion att göra efterom det är religion vi har, men jag tänkte så för att jag fattar inte vad häxor har med religionen att göra. men det vågade jag inte fråga dårå eftrsom jag vet att dom kommer skratta åt det jag då frågar ändå, så jag skippade det.

meen jaa annars har denna dag vartit toppen=)snällis-dag

Jag är så lycklig=) ja är på superduper bra humör just nu=) de känns ungefär som om jag har druckit 8 koppar kaffe:O på raken:P
jag vet inte om det är för nya rummet eller om de kanske är nått annat(A) de är både och tror jag:)
hoppas att jag vaknar med samma humör:D  för jag har bestämt at jag ska ha en snällis-dag imorgon=) jag ska nämligen försöka vara hela 2 meter snäll :O jaa, jag vet att det va mycket ,men ja ska försöka iaf=)
sist jag försökte va 2 meter snäll så  lyckades jag inget vidare:(  därför ska jag anstränga mej ruskit ordentligt imorgon=)  jag ska inte va dum eller säga något dumt till någon imorn=) o om nån försöker arga upp mej så ska jag baaara säga snällis-saker tillbaka=) jaaaaapp de ska ja=)

nu ska jag sova=) godnattkalashatt

så kär gånger 2

Idag har jag äääääntligen fått tillbaka mitt gamla rum<3 de va 2,5 år sen ja flytta ner:( 
är sååååååååå glad, o ja bara är så kär i mitt rum nu=) fast inte riktigt lika kär som jag är i dej(A)

Det är skola imorn men ja är så glad att ja inte känner den stora skol-sorgen:O det finns bara en förklaring till det och den måste vara att jag är för KÄR för att kännan!!=)

nää nu ska ja kila ner till trulls som spelar data o så ska ja pussa han så han blir suuur=) sånt är kul


nyårsfina=)

Kusin Sara och jag på nyårsafton=)

136908-37

veckans mardröm

Jag vakna halv 6 idag av att ja försökte gråta :S!!  En sån heemsk mardröm:S

Mamma hade sytt upp min balklänning, och den blev klar samma dag som balen var. jag sätter på mig den och den är ROSA !!!!!!!!!!!!!!!  så sjukt rosa den var, jag får panik och börjar gråta o så helt plötsligt upptäcker jag att mitt hår också var rosa:S  O jag som veerkligen hatar rosa , ja springer omkring o tjuter o tänker ibland tanken att ja ska skita i balen eftersom ja va så jävla rosa, men mamma tvingar mej at gå, innan ja ska åka iväg så kommer vi på att jag inte har köpt några balskor:O så mamma tar fram ett par så fula skor att jag börjar gråta igen, dom var turkosa o så hade dom en gigantist rosett längst fram o så va de ett hål framme vid tåna, så sjukt omatchande till min rosa klänning!!!  jag gråter o gråter o precis när ja ska kliva ur bilen o visa upp mej inför alla andar balare så vaknar jag,,, puuuh en sån hemskt mardröm:(

När ja vakna tidigt på morgonen så fatta ja inte riktig att ja hade vaknat så ja försökte gråta eftersom ja fortfarande trodde att ja grät men så kunde ja inte , o då fattar ja att ja va vaken , vilken jävla lättnad=)

Min (riktiga)balklänning ska va så låååångt från rosa så den bara kan bli:) den ska va svaaart=)
10 eller 18?

Vi är 18år och busringer på dörrar!!!!

Denna kväll har vart sjukt kul ända sen sara kom=) innan var vi mobbade o alldeles själva o uttråkade, så kommer Sara med den mkt sällsynta idéen att vi ska busringa på dörrar som på den gamla goa tiden!! det var något vi ofta roade oss med:) en gång blev faktist björna o lill-micke tagna av en elak gubbe(Björna tjöt så dant att han blev släppt men stackars lill-micke fick bli hämtat av sin käre far)

I alla fall klockan är halv 9 o Sara o ja låssas gå ut på en promenad, skulle ju låta dumt om vi sa till min mamma att vi ska ut o busringa på dörrar:/  vi går iaf till radhusen där Jeppe bor:P  vi är mkt nervösa o sara vågar inte ringa på så ja får görat:P  Men först planerar vi in i minsta detalj vår flyckt-väg, ja löper fram till dörren o trycker, MEEN jag var så nervös att ja trycker fel o missar ringklockan men både sara o ja löper ändå o spinger o gömmer oss i buskarna ifall han skulle komma ut ändå!!!  Varför jag vet att det är en han är för att det var vårat favvo ringapåhus när vi var små=) den elakaste o suraste gubben i heela eneby=)
Lite besvikna o missnöjda går vi vidare till en annan länga där vi hittar vårt nya hus-offer=) jag igen löper fram och nu mkt konsentrerat träffar ringklockan perfekt o så löper vi som bara den:D sjuuukt kul:D
efter det så går vi till macken o köper korv o går en runda till o sen trallar vi hem åt mkt nöjda:)

Vi dricker massa julmust o äter skumtomtar=)


i brist på annat

Sara säger:

kan vi inte hitta på nåt kuk?

Sara säger:

kul*

sandi säger:

haha

sandi säger:

joo de tkr ja verkligen

Sara säger:

vad ska vi göra då?

sandi säger:

¨ja vet inte

sandi säger:

hitt på nått

Sara säger:

haha

Sara säger:

gamarna i djungerboken

sandi säger:

hahha mma vet

sandi säger:

ja vet int

sandi säger:

hitt på nått

Sara säger:

haha

Sara säger:

men finns det ingen rolig spm har tråkigt=+

sandi säger:

nää inte vad ja hittar iaf:/

Sara säger:

fyy

sandi säger:

mmmm

Sara säger:

haha

Sara säger:

vi är så mobbade

sandi säger:

ahah jaaa as själva ju

Sara säger:

haha aa

Sara säger:

som å den gamla goda tiden

sandi säger:

ahahha

sandi säger:

aaa lätt

Sara säger:

hihihi

sandi säger:

meen sara hitt på nått då

Sara säger:

hihi

Sara säger:

hitt på nåt själv

Sara säger:

sandi säger:

ja vet int

sandi säger:

hitt på nått du

sandi säger:

Sara säger:

hahah

Sara säger:

men det finns ju inget kul o göra

sandi säger:

nää

sandi säger:

så synd om oss ikväll

Sara säger:

mm verkligen

sandi säger:

syndast i världen

sandi säger:

säkert, miinst

Sara säger:

aaa

sandi säger:

lika synd som det är synd om en som precis vart o köpte en godispåse för 54kr som sedan tappar ut alla godisar i en hundgård där hundar har bajst, lika synd som det är synd om han så synd är det om oss ikväll

Sara säger:

aa

Sara säger:

absolut

Sara säger:

jag tror nästan att det är mer synd om oss

sandi säger:

mm det tor nästan jag med

sandi säger:

för vi vet ju inteliksom vad han har för godissmak

sandi säger:

kanske surt o äckligt

sandi säger:

då äre ju lätt syndast om oss

Sara säger:

aa, verkligen

Sara säger:

det känns liksom som att människor som tar sig tid att gå i en hundgård när dom har köpt godis inte är tillräckligt sugna på godis. en riktigt sugen människa äter ju upp godiset precis utanför affären

Sara säger:

så den som tappade det där godiset är det inte såå synd om ändå

sandi säger:

nää fan sara. de är ju nästan rätt åt honom

sandi säger:

är han så jävla dum som går in i en hundgård med godis får han ju skylla sig själv

Sara säger:

ja, det var nästan så jag med tänkte

sandi säger:

sikken idiot

Sara säger:

hihi aa

Sara säger:

men ärligt nu är det dags att hitta på nåt

Sara säger:

ska vi busringa på dörrar?

sandi säger:

jaa verkligen

sandi säger:

ahhahaha¨vilken brilliant ide

Sara säger:

haha japp

Sara säger:

men jag kan komma till dig så kan vi ju busringa i området där jesper andersson bor, för där är det ju lätt att gömma sog

Sara säger:

hhihi

sandi säger:

jaa de blir vi svin bra för där kan man springa o ömma sej lätte lätt

Sara säger:

aa

Sara säger:

men jag kommer snart då

Sara säger:

pusspuss

sandi säger:

jaa

sandi säger:

us

sandi säger:

puss


nyårsafton

En riktigt lyckad nyårarfton:)

alla tjejer hos jonna först , vi åt som grisar söp som grisar o skratta som grisar=) o så såg ut som grisar:P, näävars alla va suuper fina med underbara klänningar:) jag måste säga att priset för finsate nyårskläningarna går till Jojjan o jeffrina:D så vackra:)

o så blev det läge för att ringa pappa Lars som körde sara o mej ut till lindö där vi hade våra söta små killar:) anton va dyng full o lyckligt o kim va kanske ännu fullare:D
trevligt folk, dock bara killar kändes det som:S eller de va nåra brudar där men varken sara o ja snacka med dom:O sandi saris goes biatches ;)
efter ett tag kommer Gunnar o ekström o iwung med derar vänner=) lovade även att nämna plankan tror ja han kallades, ja vet inte vad ja sak säga men ja kommee iaf ihåg när vi ståg på gatan o snacka om nått o att jag skulle skriva nått om han i bloggen:D:P så va det gjort:P

När killarna anlände så var det en liten gosse som på något konstigt vis lyckades få mej på dåligt humör!!!!! ja nämner iiinget namn!
killarna skulle sen dra vidare o då råkar dom lämna kvar Gunnar:D det va fullt i taxin så han blidede kvar. då helt pötsligt dyker det upp två karlar från ingenstans o bjuder med oss tre på fest två hus bort:P
Jag som då var på lite halv skumt humör dryga mej lite grann men vi fick hänga på ändå:P
väl inne va de baladlovers-killar o hängia brudar, jag kom inte överrens med en enda, så jag slår mig ner vid gunnar resten av kvällen?natten?, o så dricker vi nått äckligt gunnar hade i väskan:)
jag skäms faktist för att ja av så dryg mot alla där:S  jag försökte byta låt en gång( för de ända dom lyssna på va balader) men iicke, ja kom inte fram, ja fick verkligen inte byta låt:S o då blev ja ännu irriterad o så skriker ja till killen som ståg o sjöng med o dansa helt själv på dansgolvet var någonstan i den här låten är den iiiinte gay?????   
jag hamna också i en diskussion med han som bodde där och vi kom inte heller överrens!! inte alls faktist

jaa så ja får väl säga lite förlåt för att ja inte va så trevlig den kvällen:Pmot vissa vill ja tillägga:P

efetr den festen drog vi tillbaka till ludde igen, sen kommer ja inte ihåg vad som hände eller vad vi gjorde, så ja hoppar dirr tills vi går o lägger oss:)
sara jag o gunnar fick en madrass i luddes rum, sara o ja ligger alldeles utmärkt o stackars Gunnar får en lite fjutt kant utan täcke.
mitt i natten vaknar sara o ja av att de av svin kallt där inne så sara stänger fönstrer o där ligger gunnar o fryser utan täcke o nästan på golvet( eftersom jag hade råkat bredat ut mej rätt ordentligt)
på morgonen vaknar jag först o så ser jag att gunnar ligger vid våra fötter:O ahah han fick tydligen inte platsbrevid sara o mej:P

vi åker hem o när sara o ja väntar på vår spånka så kommer jag in i en nypon-psykos:S  jag vart sjuuukt sugen på nyponsoppa, ja satt o gunga fram o tillbaka o upprepa ordet nypon typ 1000 ggr, o då började även sara att fall in i nypon-psykosen. så vi sitter där o gungar o säger nypon ungefär 10min tills spårvagnen kommer.
saras undermedvetna talade även en gång, de va kulit.D  efter att nypon-psykosen lagt sig lite gran så säger sara jaa fan va gott det skulle vara med revbenssoppa!   
jag säger då menar du inte nyponsoppa??  hon joo men ja sa ju det:S  ahah alltså måste det ha vart saras undermedvetna röst som talade:D ahahha hon var sugen på revbenspjäll fast hon inte riktigt visste om det själv:D:P

 jag vill också säga lite förlåt till sara för att ja råka säga grått nytt år på 12-slaget till henne:(:O fööörlåt