WorkWorkWork

Idag försov jag mig så jag kom 13min sent till jobbet, undrar varför jag alltid hinner vakna precis innan man ska börja när jag försover mig:/ Hjärnan kanske vet ungefär vad klockan är o så väcker den mig alldeles lagom försent. Hade ju iofs vart skönt med en gyngförsovning men jag får tacka för de små 13iga minuter som jag slapp jobba.

Idag jobbar jag 12 timmar:/ men efter det ska vi på kalas hos en väldigt rar liten tjej=) Madonna som fyller systemet!
Grattis i efterskott pullan=)  Tänk att jag kom ihåg att ringa o gratta dig igår;)

Igår hade jag snuskigt trist, ingen att skojja med för alla skulle ut o supa eller så jobba dom, jag var så jävla ensam att jag kännde för att gråta. Jag går till centa för att handla tröst-godis och sedan sätter jag på en snyftfilm o gråter, gud så sorglig film.

Nu är det "bara" 8 timmar kvar tills jag slutar

Måste muntaras upp lite känner jag, jag behöver se annies ful-dans=) då blir jag lycklig. Jag älskar den dansen, den är helt underbar ful rolig konstig sjuk, den är fan allt utom fin!

Nu ska jag berätta vad jag har gjort:/ Nått hemskt och sorgligt.
I förrgår åkte jag o Christoffer till svärt för att sola o bada men jag fick för mig att vi skulle åka till rejmyres marknad o köpa godisremmar, Senko hade vart där några dagar tidigare så jag vart så sugen. I alla fall så på vägen dit kör vi på en liten rar fågel pojke:( rakt på rutan kom han o jag bara skrek o sen kom tårarna. Vi vänder för att leta upp honom men vi hitta honom inte.
Vi åker vidare till rejmyre för att köpa remmarna som hyllning till den lille, för då dog han ju iaf för en god handling. Till vår stora besvikelse så fanns det ingen marknad!  lilla pippi dog i onödan o det var mitt sugna fel:( rip!

Nu ska jag worka, herrå