Jag har en ny kalender

Det känns så kul att skriva i alla viktiga datum som man ska komma ihåg i min nya kalender=) Jag som alltid brukar återanvända min kalender år efter år genom att flytta fram varje datum ett steg när det är dags:) blir ju lite kluddrigt men det funka. Jag är så glad över den att jag tillomed kan känna vad hon heter, hon heter Josefine! jag tänkte ett tag klippa sönder en mkt fin blus jag har bara för att dekorera henne men där fick jag sätta stopp! I stället ska jag slå in henne i ett fint present-papper som inte är lika dyrt:)

Idag började min truck-kurs och jag tycker det är lite kul. Imorgon har jag prov o jag är nervös men det ska nog gå bra.

Älskar Sara på den här bilden=) haha

image297

Saro lite svullen efter stygnen i munnen:D hihi
image298

bajskorv

Jag är så sur nu! Jag hatar balklänningar, alla!

Ett år och sju månader

Så länge har jag vart kär, eller egentligen längre för jag var kär innan vi blev ihop på riktigt=) vi va lite blyga helt enkelt så det tog ett tag innan vi våga bli ihop.
Jag är så kär att det alltid pirrar i mig, hela dagarn, när jag är med dig o när jag inte är med dig<3
Haha det är så kul när man tänker tillbaka på hur det var ibörjan, så nervös jag var när jag för första gången skulle fråga dig om du ville se på film med mig, bara mig utan de andra den här gången. Sara var med o stötta mig, jag hade skrivit klart meningen på msn men våga inte skicka den till dig så sara satt brevid o puscha på. Tillslut råka jag trycka till o vipps så var det skickat=)
Jag gick alltid till den datasalen som din klass brukade sitta i för att försäkra mig om att jag inte skulle missa dig om du skulle data.
Haha kommer ihåg en gång när vi skulle se på film i början o jag va lite nervös o började svettas under armarna:D ahah o så hade jag en grå t-shirt på mig så jag var tvungen att låtsas spilla vatten över hela mig så jag hade en bra förklaring till varför jag skulle byta tröja helt plötsligt=) ahha så nördigt

haha o när du somna naken på tre stolar i mitt kök en natt efter krogen o pappa hittar dig på morgonen med dina kalsonger liggandes mitt på köksgolvet, o när du står o snurrar med min gardin o hela stången brakar ner o slår sönder lampan o välter sönder två blomkruker, ahah du bara står där med gardinen i handen när mamma kommer upp rusandes o in i rummet=)
O när du försöker baka i smyg till mig men misslyckas totalt o häller i kaffepulver istället för kalltkaffe=) fy tusan vad du är underbar!
Gud vad jag älskar dig

Hoppas det kommer vara vi väääldigt länge till för då kan vi ju skaffa hamster ihop=)


bajdewej: andra avenyn-Andreas dog ju för fan:O så sorgligt


image296

Onsdag

Nu har jag o morsan vart ute o sprungit med mina nya löparskor:) dom är så fina så fina:)  Har också köpt ett par små festskor som jag kanske ska ha på fredag, jag är ju ganska dålig på att gå i högklackat men jag ska försöka iaf för dessa skor är höööga!
Idag har vart varit ute nästan hela dagen, solat så jag bränt mig:/ ganska sjuk bränna för det är dyng rött på nedre halsen o sen bah kritvitt som en båge under hakan fast ner på halsen, jag måset ha solat med min dubbelhaka framme:/ tusan


Jag skulle vilja få hemliga sms, så jag får va lite nyfiken o undra vem det kan va ifrån:) ahah kommeru ihåg sara när du hade nytt nummer för ett tag o skicka gratis sms o vi bah bus-skicka loss till typ halva Christoffers klass när de hade lektion med Cai:D ahah Guh vilken lång mening!  Vi satt o mös av tanken att Cai blev upprörd när det va så många som hade mobilen på under lektionstid:) hihi

Jag har iiinget att göra ikväll:( så trist. Nu ska jag väl helpa morsut att kutta gräset.bajs

Barn

Barn överallt, jag vill mysa med en bebis. Jag tänker på dom hela tiden o hoppas veeeerkligen att Annie kan fixa till ett litet barn nån gång.

Idag har jag vart med mamma o ätit glass på smulltronsstället o sen lunchat med min älskare, nu sitter han hemma o pluggar loss kraken, tkr synd om honom så han ska få en överraskning när han är klar med lite skit, men det måste ju va fint väder så hoppas det är varmt om några dagar:) haa nu är du allt nyfiken va:)??
Det blir bra.

För tillfället har jag inte så mkt jobb o det är underbart=) så skönt att vara ledig en längre tid liksom o på fredag äre röjjasöndersarashus-fest på gång o sååååårå:)
Tänk va gott det är med blåbär, allt med blåbär är ju gott liksom. jag vill bli en fru som lagar blåbärspaj till min man när han kommer hem från jobbet=) det är jag sugen på!

 haha varje gång jag tänker på Annap så blir jag så glad:D ahah hon är så rolig som singel ahha så sökande liksom, Sara o jag gick o små fnissa på den lilla promenaden igår när vi tänkte på dig:D

Idag ska vi vina hos mallan dårå:) det blir trevligt

Asså kaffe va, vilken jävla grej=)

image290
Angelica ta o kläm fram en liten skallig Johan jr då =)

image291
En kväll på otten med rätta looken gören lite matt faktiskt.

image292
hahah så gammal:D  Jag ser ut som en fjortis med allt klåtter

Jag fattar inte varför aldrig bara stavas med ett l när alltid stavas med 2 :/ så onödigt.
image293
Kul:)

image294

image295
MIn pojkvän:) det känns så bra att säga det hihi <3<3<3<3<3<3

herrå nu drar ja o vinar