Julit

Jag har precis städat i min garderob och ska snart städa lägenheten. Det måste vara fint och mysigt när Christoffer kommer hem imorn. Jag lyssnar på jullåtar nu och det får alltid mig att må så bra. Det känns mysigt i kroppen liksom. Ungefär samma känsla jag får av att dricka kaffe ur mina favorit koppar.

Nu måste jag städa klart!

En underbar vecka

Måndagar brukar oftast vara ganska tåkiga men idag är det lite annorlunda. Ikväll ska vi fira pappsi på hugo, vi ska spela bowling och äta god mat. Tisdagar brukar också vara lite tråkiga men min tisdag kommer att bli kul, jag ska träffa mina underbara tjejer från skolan över en fika.

Idag börjar också Christoffers och min 3års veckan! Det var så svårt att bestämma ett datum då vi blev tillsammans så vi tog en hel vecka istället. Tråkit att han inte är hemma denna vecka men han kommer ju på fredag igen och då ska vi fira. Grattis till oss!!!

Just det, igår när jag kollade mitt konto så blev jag mycket överaskad när jag upptäckte att jag fått en lön på 6300kr denna månad. Jag som inte ens har jobbat:D Tydligen tyckte mitt jobb synd om alla sommarvikarier som fått för lite lön bara för att vi inte är timmesanställda. Det känns lite som att vinna på lotto eller triss och jag är mycket nöjd.

Nu ska jag fixa mig innan skolan. Hejdå


En mysig morgon!

Jag ställde klockan på 07.30 och vaknade med ett halv bra humör. Jag gick upp och värmde en kopp kaffe och tog med ett ljus in i sovrummet, kröp ner i sängen igen och bara myste. Jag satt där med mitt kaffe och tränade på min redovisning som jag ska på snart. Det kommer gå sådär men det gör inget för idag ska jag vara glad!!
Igår vart jag sur på Christoffer för att han är i lumpen och lämnar mig ensam hemma. Jag vet att jag inte ska va arg på honom för det bestämde ju han innan vi vartihop att han ska lumpa, men jag kan inte låta bli. Han kommer hem imorgon så därför ska jag vara glad idag. Jag ska överraska honom med en god middag imorgon när han kommer, sen ska vi dricka oss fulla och bara vara med varandra heeeela lååånga kvällen.

Efter skolan ska jag på tacokväll på enebyskolan haha. Det kommer bli kul och gott. Jag kommer få värsta flashbacks när jag kommer in i den trånga lilla korridoren. Nu kom ett roligt minne när, vare Joel Wennström och han Robert sarablabla? som hällde diskmedel på golvet och satt o vänta på att folk skulle komma förbi och halka?

Nu ska jag gå, Hejdå på er två, för jag lär ju bara ha typ två läsare:) Sara och kanske nån mer, eller okej det kanske bara va Sara:)

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din!

Nu ska jag ta tag i bloggandet igen. Just nu är det bara Nypon och jag hemma, vi myser med tända ljus och dricker te. Eller jag dricker te och Nypon äter gurka. Nu kom Siarasas så vi ska mysa vidare och vänta på Madonna och Annapanna:)