vill va 16 igen

Det är inte kul att bli stor. Jag vill va 16 o ha så sjukt kul som persi o jag hade när vi festa varje dag o va ute hela nätterna o bara levde. När sofie persi o jag sov över hos varandra o hyrde film på gottköp o åt godis. O varje dag efter skolan så gick vi hem till soffan o såg på fox kids(kalla kårar) o klia varande under fötterna. Då vi var beroooooooende av skippo:D .Den tiden var underbar:)
Egentligen är det soft att va som jag är nu, jag tänker sådär bara för att jag måste jobba ikväll:P o missa Sufies kalas:( pissit. jag kommer sitter helt själv denna ruttna fredags kväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (så här trevligt kommer det at va ikväll hos sufie:( o säkert lite till(minus mig))

Vi har kul på jobbet o såå men igår va det förjävligt, hoppas det blir lugnare idag=) ahah Gino o jag lyckades inte göra en ända stapel rätt:D maskinjävel.


Jordens läääängsta vecka!!!...

...Är nu över:) skönt
Världens bästa kille kommer hem ikväll o jag har aldri längtat mer=) jag har vart lycklig o sjungit varenda julsång jag kommit på hela dagen på jobbat idag. Vet inte varför jag alltrid sjunger jullåtar när jag är glad:/ jag har kommit på mig själv typ tusen gånger att dirr när det bara är två timmar kvar på jobbet så börjas det, julsångerna bara strömmar ut ur min mun:)

Snart ska jag ut o gå en promenad=) fast en ganska kort en för jag har träningsverk i ryggen sen matchen igår som för övrigt gick väldigt bra:)

Jag tänkte nyss på en grej när jag titta på lite bilder på datan o jag ser då min Christoffer är typ sjukt för snygg. Jag visste ju innan att han är jävligt snygg:P men han är ju asså helt underbar att titta på. Alla tycker ju säkert så om sina pojkvänner även om dom inte ens är snygga, men min Steff är verkligen helt otrolig:) kan fortfarande inte fatta att han är min...
<3

image142

image143
<3

skitunge

Linda Annie o jag färga håret på varandra men det var inte lätt när ett litet busfrö hittar på hyss lite då o då...

här försöker jag tvätta bort färgen från mitt hår när plötsligt en liten man hoppar upp på ryggen o leker häst, han försökte även dra ner mina byxor o smiska min rumpan:D
image141


The gay-hunters

Annie o jag fick höra ryckten om bög-lappar som låg utspridda vid fiskeby och kännde genast att det var något för oss att kika på. Vi åker dit o ställer bilen under järnvägsbron, nåra meter bort står en annan bil som vi inte riktigt tänkte på så vi gick bara förbi den o sen upp över bron bort där lapparna skulle ligga.
Kusligt ställe o dte blev ju inte bättre av att både annie o jag skrämde upp varandra genom att fantisera om att det kanske bara dyker upp en bög vart som helst o börjar jaga oss. Ganska konstigt nu efteråt när man inser att det faktiskt bara va en bög man tala om o intye typ ett monster som det lät på oss att det va:S:P liksom ofta bögen skulle göra nått sånt då.
Vi hittar nu lapparna och blir överlyckliga av upptäckten...
     

Efter ett tag kommer vi på det!!!!!  att vi är ju på exakt den platsen som det står på lapparna att han skulle vara::O
Vi kommer även på då att bilen som står vid vår bil måste vara bögens:O
Livrädda går vi försiktigt över järnvägsbron för att kunna ta skydda i bilen. Då börjar fantasin flöda igen:O  TÄNK om det inte är en bög, utan en böghatande mördare som lurar till sig bögar o dödar dom sen!!!    MEN värför vill han bara ha gamla gubbar???  HAN blev utnyttjad som barn av en bög-farbror och vill nu ta sin revansch som vuxen och stark.
När vi kommit överbron kännde vi att vi bara måste få en bild av mördarens mördarbil...

Efter det löpte vi ner till vår bil o låste dörrarna för att sedan åka hem. Vi planerade vår hemfärd väl, om det skulle hoppa fram en mördare(eller bög) så skulle vi köra över han iaf för att vara på den säkra sidan.
Adrenalinet bara pumpa o vi va helt uppspelta så vi bestämmde oss för att söka vidare vid himpa där moster Mona sagt att hon sett fler lappar. När vi väl är där o går längs vägen så ser vi att en moped kommer åkandes mot oss o vi får för att att det är oss han jagar så vi löper loss mot bilen ca 50 meter bort, skriker o skrattar av räddheten o sen kastar oss i bilen o låser precis när mopeden va brevid oss. Det var som tur va inte mördarn för han åkte bara förbi o titta på oss, de va en liten gosse som såg ganska förvånad ut faktiskt.
Vi nöjde oss med det o åkte hem ist för nån bög eller mördare syntes ju inte till.