fejntfejn

Mitt rum är klart målat o igår va jag o köpte fina saker till det också=) kuddar o ljus o såntdär. Visste inte ens att jag gilla att köpa sånt:O Persi vart jätte chockad när hon träffa mig bära omkring på de stora indiskapåsarna:D ahah hon tror att jag kommer flytta hemifrån snart bara därför:P

Justä, på beordring av min utlärare på jobbet, som råka läsa att jag kört maskinen heeelt själv lite då o då, blev mycket besviken när jag inte beskrev han identitet: Snyggingen!!  Så Robban är du nöjd nu:D
Kan även tilllägga att han hota mig med att inte hjälpa mig när det behövdes:P

Igår blev jag nästan ihjäl biten av ett djur mitt på öppna gatan:S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle gå till stan men hann bara några få meter innan djuret satte sig på mitt öga,liksom bakom glösögat. Jag som då grips av panik börjar slå mig på ögat så jag tappar mina nya brillor på asfalten:/ o då såg han sin chans att hugga loss. Det gjorde så ont att jag faktiiskt fällde en o annan liten tår. Men jag måste säga att jag är lite besviken för att min omgivning inte förstår hur ont det faktiskt gjorde, som jag sa till steffe igår, med den smärta jag kände/känner så borde mitt öga va helt igen-svullet, faktiskt. Men nu äre bara lite rött o fjutt-svullet. Hade ju hoppats på mega bölden med tanke på den näradödenupplevelsen liksom. menmen fick ju iaf en liten svullnad ett tag iaf.

nu väntar jag på Steffe som är o tränar, o jag fick absolut inte äta frukost utan honom=) men de vill jag ju inte heller fast jag är asahungrig nu.

ikväll blire utgång o imorn med=) o pålördag äre släktfest på fiskby:D de ska bli gott
image115image108

pigg som en lärka

Jag är pigg, pigg o lite så där..pigg. Jag känner mig pigg o så är jag ganska pigg också.
Jag måste börja känna mina begränsningar när det gäller kafferiet, jag måste sluta drickat redan vid 7sisådär på kvällen. Idag på jobbet drack jag lite kaffe som jag inte gjort ordentligt på ett tag o jag blev genast mkt lyckligare, jag hade kul. Så jag drack på ordentligt där ett tag. Jag blir lycklig av kaffe!!!! därmed kan vi dra slutsattsen att jag behöver dricka mer kaffe för att slippa olustheten innan jag ska åka till jobbet som framkallas pga mitt dåliga kaffeintag! Mkt lätt fixat=)
Jag har också kommit på att när jag dricker sådär mkt kaffe så blir jag ju väldigt aktiv o pratig, o det där med pratet blir lite för mkt ibland, När man träffar nytt folk o så har man ju ganska mkt att prata om o då ibland när jag pratar om nått så helt plötsligt kommer jag på nått nytt att prata om så då börjar jag på en ny mening innan den första är klar o så då när den andra är klar så måste jag ju avsluta den första o det blir lite halv fel sådär.

Idag har jag kört vår maskin heeelt själv också:) med lite hjälp då o då:) jag va asbra tycker jag:)
På onsdag blir det krök iaf:) antingen hos Henka som inte vet detta ännu, Annie o jag bestämmde det förut så vi får se om han går med på det=) o om det inte blir så så blire garanterat det med Saro o Jeffo iaf:) kul.

Idag kom Misko(serbjävel) o jag på okant med varann eller va det nu heter. Karjävel säger jag bara.

136908-73..................................


O så till nått kul då:)  MIn bästis Saro har blitt en glösögonorm precis som jag.) hihiihihihihihihhiihihihhihihiihihihihiihihihihiihihihihihihiihihihihihihiihihihihihiihihihihihiihih.osv.
Fast inte lika mkt som jag:) bara lite halvt sådär lagom liksom. Välkommen åter Sara=)

Brus-rus

Ont i halsen, snorig, hostig, nackont och huvudverk har förgyllat mina arbetsdagar de senaste dagarna. Men min kära Annie har bjudigt mig på brusdrinkar med smaken av panodil vilket ledde till att både annie o jag knarka loss på panodilen. Annie sympatiknarka för min skull:) eftersom den flytande vätskan är det närmaste vi får komma läsken utan att dricka onyttigt, det är ju ungefär samma läsk känsla fast utan läsk smaken liksom. helt OK.

Idag mår jag bättre, jag tro att det mesta av sjukheten åkte ut ur mitt öra inatt för jag kunde inte sova pga att mitt höger öra gjorde så ont. Nu låter allt som hörs som om jag hade robotöra:/ det låter as skumt.

Idag ska jag börja lära mig att köra maskinen på jobbet också:O o så ska jag få jobba med Mattias:) en mkt rar man.
Jag har fått förlängt igen:) till den 14nov. Dom vill visst inte bli av med mig, tur för mig för jag behöver spara lite pengar.

Jag längtar till nästa frivecka, men det är en hel vecka kvar till den:/ fast det brukar ju gå fort=) En annan sorlig grej är ju att jag inte hinner se min plutt på fleradagar:( eftersom jag jjobbar eftermiddag nu tills onsdag.

NU ska jag fixa lite innan jag ska dra, heje

Om du lämnade mig nu...

Idag har jag vart med min Anton som jag ovart med allt för länge nu sen sist. Vi tog mina sprutor tillsammans=) o så luncha vi loss=) o så titta vi på tv o myste. Skönt med lite Fjanton-sällskap det behövdes.
Idag(förutom Anton-tiden) har vart en ganska obekväm dag. Jag är inte glad o det ska bli pissokul att börja jobba igen imorn. Inte så oväntade besked besked o folk som tränar(99,9%killar) när dom är sjuka är dumma i huvet!!!! då gåre som det går också..
Min arm verker loss o jag träffa vår favvolärare Jonas på medicin cemtrum idag, det var trevligt.
Har blitt kär i den här idag igen 
http://www.youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA&mode=related&search=
har lyssnat på den hela dagen nästan, kanske är däför jag inte är så glad heller:P den peppar ju inte upp mitt humör iaf.
Jag längtar efter Nypon=(
136908-53