God morgon

Det är en timme kvar tills jag börjar skolan. Det brukar inte ofta hända att jag inte stressar de sista minuterna för att hinna i tid till mina lektioner. Det är jätteskönt att slappa på mornarna=) Nu ska jag dricka kaffe och dricka min frukostfruktdrink!

Hej

Lättgråten

Jag satt och lyssnade på No one wants forever och Dreams and lies då jag helt plötsligt börjar stortjuta.... liksom va? Så himla känslig. O idag på föreläsningen(om religion) när föreläsaren berättade att hon var lesbisk och fick inte jobbet som pastor pga det blev jag så rörd att mina ögon fylldes med tårar, precis så där mycket att om jag lutat huvudet liiite åt sidan hade det runnit ner en tår på kinden, men jag var som tur va stabil. All sorgsenhet kan försvinna sen lika snabbt som det dök upp. Jag är så himla lättgråten.

Efter föreläsningen idag gick jag till stan för att shoppa, men inte till mig utan till Chrillekrull. Så nu har jag handlat klart att födelsepresenter och det känns jättebra. Ikväll kommer Sara hem till mig för vi ska se Andra Avenyn, mysigt=)

Nu blir det te och mys framför tv:n

hejdå

Saknar Kap Verde!Det snöar...a looot

Jag är jättesugen på vår just nu, är så trött på snö, kyla och blåst. Sitter nu och myser med en kopp kaffe och njuter av vårt nystädade hem, underbart! Ikväll ska jag se Andra avenyn, det är såå spännande. Jag kanske ska fråga girlsen om nån vill se det med mig. Det är verkligen mycket på gång nu med fester och sånt, inte en lugn helg framöver på ganska länge. Det är jättekul men ganska jobbigt, som i helgen tex. på fredag är det fest/maskerad och krullet kommer inte hem förän på kvällen så vet i tusan hur vi ska hinna med det, lördag förmiddag ska jag bjuda hela familjen på lunch för att fira Krullet, lördag kväll ska vi till ekans inflyttningsfest, söndag ska vi fira Krullet igen fast med hans familj. Puuh det kommer bli stressigt. Just det jag skule till stan också för att handla presenter till gullet både ifrån mig och ifrån mamms o papps. Vi ska också köpa inflyttningspresent åt Ekan någon gång i veckan. 

Jag ska snart ut i ovädret och bege mig till skolan, men först ska jag dricka upp mitt kaff=)

bajsbajs 

Så lite att göra!

Nu är jag ensam hemma i två veckor och det kommer inte att bli kul. Chrille och jag såg på en skräckfilm för några dagar sen och jag har haft svårt att sova sen dess. När jag ska lägga mig sätter jag på en film, har tänd lampa i taket och när filmen är slut och jag börjar bli trött, spolar jag tillbaka filmen och låter det stå på medan jag försöker somna. Jag måste också ha tänt ute i hallen och några smålampor i vardagsrummet, det känns mycket bättre att veta att det är tänt där ute även om jag alltid har stängd sovrumsdörr när jag sover. Jag är så jäkla mörkrädd och nu när Chrille inte ska vara hemma blir jag ännu räddare. Jag skulle inte ha sett den där otäcka filmen!

Idag ska jag läsa lite till seminariet på torsdag, vad ska jag gör mer? kanske åka hem till mamma och pappa och mysa med Doris.

Nej, jag har inte läst så mycket som ett ord till seminariet och nej, jag åktealdrig till mamms o papps o mös med Doris. Glömde publicera inlägget imorse. Idag har jag istället inte gjort någonting, bara lagat mat och läst veckorevyn och målat naglarna. En jätte rolig dag. Nu ska jag läsa några bloggar och sen kanske kolla på böckerna som måste läsas.

Jag leker med Nypon istället=)
  

 

Det är jätte svårt att få en bra bild på Nypon för han är så snabb så kameran hänger inte med.

Hejdå