Vilken dag!

Försovnning
Så arggresiv som jag har vart idag mot killarna i min klass har jag nog aldrig vart!!
Sursursur!!!

Åkte tidigare till stan med djerf, vi gick o tjattra lite innan gof o sen fikade vi till lite grann på ett as mysigt fik som jag aldrig vart på=) gooott
sen gick ja till gymmet
Gymanalysen gick iaf toppen för anki och mig=) Monkan sa att vi var bäst av alla hitills:) wöhöööw

Lite smått nervös hemfärd...

sen blidde det att köpa mat i centa o sen gick vi hem till johanna o åt o titta på tv o praata

O Jag känner mig tjock svullen ful, tuttarna gör ont o är svullna=(

Jobbit!

längtar till om 2veckor:s


aaaameh shit

allt på en gång:S

jäklar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  har jag tid?? nää ..pallar jag?? nää

Skyll MIG själv!skyll mig skäll!skyll mig själv! osv.

Sorgens dag 2!

Måndag klockan 06.47 hittades dannes o fredriks vän död denna sorgens dag 2=(
han hade inte ens ett namn:(

Jag går upp för att duscha o tänkte tända i akvariumet o ge de små livet lite frukost, o så plötsligt får jag syn på den lilla killen:( helt as död flytandes i vattnet! jag får panik o blev lite chockad o väcker mattias som rusar upp, vi tittar på honom o sörjer!

En tyst sekund för en god vän/pappa(?)/son(?)/husdjur/fisk/morfar(?) !! (.............................(tyst sekund)............)

ps. tur att det inte va danne, fredrik eller maria.

Saaara! stall in smaaret!!!!!!!!!(saramamma-röst)

Nu får jag ge mig!  jag har så tråkit att jag tillochmed tkr det är kul att skicka Saaara! stall in smaaret!!!!!!!!!(saramamma-röst) tusen gånger. men nu lägger jag av!

Måndag

blä

fy

konstig

Idag har jag vart ruskit duktig!  jag har pluggat till allemansrättprovet nästa vecka plus skickat en jobbansökan plus skrivit en till jobbansökan som jag ska skicka sen plus att i går plugga jag massa(typ) o blev färdig med etik-uppgiften som skulle vart innen innan jullovet!   jäklar vad jag har vart efferktiv!!
OOOO vad får man för det?? inte ett kiss, jag dör snart av tristhet!! alla är borta upptagna pluggisar tränisar ovännisar(medmig) o jag sitter konstigt i stolen så jag får ont i rumpan här uppe på mitt rum!
jag är sugen på godis kossa saft, vill titta på roligt film, o skratta, eller åtminstånde veta att nååååågon har tråååkigare än jaag!!!

Jag är sursursursursursur(4000!)

kan inte bara en trollkarl komma hem till mig o trolla för mig så man blir lite glad
Eller ge mig en hamster!! då skulle jag vart lycklig nuu:(  min lilla Nypon:(

om man bodde på en bondgård nu skulle man kunna gå o klappa kossorna, men jag har inga kossor:( o ingen bondgård heller

o om man hade en rolig granne nu skulle jag kunna gå över till den o spela finns i sjön, lillmicke flyyytta tillbaka o bli bästis med mig igeen:(

Gunnar lämnar miig helt ensam på msn också:( han dumpa mig för kalle o ekström:O illa  sviiikers

jag sitter i koma nu o ska sitta så hela kvällen! om jag inte hinner avlida innan kvällen slut av tristheten förstås

gee mig nått kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul o ta bort komigheten:(


Sorgens dag!

söndag! det skulle räcka med att bara säga SÖNDAG, så förstår alla att det är en sorgens dag!
Men jag fortsätter säga att denna sorgensdag blev jag o min "kära" bror veckta av en pigg moder som tvingar upp oss på två minuter o sedan skickar ut oss på låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå-promenad:O!!!!!!!, det är snorkallt o med mattias bakom mig som kastar snöbollar i ryggen o smäller smällare i öronen på mig gjorde mig icke gladare!
 NU får mattis för sig att kasta snöbollen någon annans stans än på mig, så han träffar ett fönster så vi tvingas nu springa o gömma oss(för jag tänker inte få nån utskällning för att en idiot kastat snöboll på nåns fönster)
Heeela promenixen hotade mattis att kasta snöboll på öppnafönster eller på tanter som gick förbi, o det gjorde mig lite smått nervös.
tillslut hemma. stressade fixar vi oss för att gå på kalas hos farmor, o jag hade glömt att äta frukost o det blir en stoor besvikelse när farmor bara köpt två smörgåstårtor, så olle o jag mufflar torra bullar efter tårtbiten/arna.
Som vanligt yrar farmor sönder o hettsar omkring o pratar osammanhängade så ingen förstår, hon berättade blan annat  att hon hade mörka gardiner när hon var liten o att det bor en skitsofren o huset o att lidel har billig After eight, o så helt plötsligt säger hon - jaah, vart har hon tagit vägen!!  sara frågar då vem då:S?? då säger farmor -jaa, flickan som försvann när hon skulle gå o tvätta kläder!! ..... jaaha:S tänkte vi:P - på efterlyst i fredags eller när det va!
mhhmmmmmm... då förstår vi:S
o när vi kom säger farmor martha till sara att hon ser så anorlunda ut, o säger att det kanske är för hon inte har några glasögon på sig:S men sara har ju aldrig brillor:S så jag säger nää lilla farmor det är ju jag som har brillor:O
 aa o eftermidagen fortsatte med lustiga komentarer o så när vi alla sitter o slappar så hör vi en duns i köket o hur farmor börjar flåsa, o så försöker hon få fram att hon fastnat i mattan. sara o jag sitter o små skrattar medans papporna försöker lyfta upp henne o frågar om hon brytit nått:P ahah  vid det här laget är vi ju alla vana vid att farmor rammlar o slår sig.
senast var ju när hon gick av ett tåg förtidigt o faller en meter o bryter armen, o efter trampa hon på en boll o rammlar o bryter foten.
ahah så helt plötsligt ropar hon till mattias -kliiipp dig iiinte!!!  mattis -nähä??
ahah det va kul också när vi alla kom o stog o vänta på varan på parkeringen innan vi skulle gå upp till henne, då står hon o gömmer sig bakom gardin o tittar ner på oss:D ahah

mmhmm farmor är lite lustig

skolan börjar imorn ocksåå, sjukt sorligt, o jag måste plugga lite idag, ocksåå sorligt!
fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

såå jäkla sorlig söndag!!


Justää, Sara o jag fick reda på att vi har en syssling som fyller 15 idag! o han heter TORBJÖRN!!!!!!!!!!!! AHHAHAH

jäklans va kär jag är=)

jag vakna i morse o kände efter hur dåligt jag mådde, men så vände jag mig om o där ligger en söt sovandes christoffer o då mådde jag genast mkt bättre, men nöden kalla så jag beger mig ner till köket för att skaffa föda!o hämta vatten till mig o gullet, jag mår illa o känner mig yr o full så jag tar med en ost o en flaska läsk o sätter mig i tv-rummet, jag äter sönder! o jag som inte ens brukar gilla ost:S  efetr det somna jag o sen när jag vakna gick jag upp till min sovande prins, han är så snygg=) men tyvärr va han tröttare än jag så jag lägger mig o tittat i skolkatalogen, men efter en stund tröttna jag på det, dåå får jag syn på en penna i andra sidan rummet!!! så jag målade en kamel o en fågelunge på christoffers arm när han sov=) o så målade jag C <3 S också, mkt feejnt=)
o så har jag bara myst med han fram tills klockan va träningsdax for him=) vi har haft målarkrig, han ville hämnas efter att jag försökte nolla han i pannan:) men ja hann bara måla en haln nolla så det blev ett c:) o så har jag visat olika lands-pussar:P hur man pussas i olika länder:) vi kom fram till att englands-pussen va bäst<3

det är skönt att va bakis ibland, iaf när man får va det med en som han=) jag är sjukt kär i honom=) han är så jäkla bra<3


porrit+sexit+snyggt+sött+hett+vackert+underbart=Orlando Bloom

porr


Lika som bär!

136908-73                    136908-72
               Hannes ?.................................................... Sara ?

Är inte mina kära klasskamrater förbluffande lika:D??

R.I.P...

..bäver mamma!

fy vilket otäckt pogram jag såg nyss! en jägare som sköt en stackars bävertjej, o så fick man se när han skar bort pälsen också:S fyyy

... så en annan karl som sköt en bäverkille i huvet..fyy

Jag gillar inte jakt o sånt, vet att man måste skjuta o så för att vi ska få mat o blabla men det ser otäckt ut nu när det bara är på skoj. Eller han sa att det fanns för många bävrar men det va säkert bara pälsen han ville åt , fyyy
Fy har nog blivit mitt favorit ord!! jag fyar hela tiden känns det som, fyyy


    (gnag) + (poff)     =   


Trampaihundbajs-söndag!

sandra säger:

bajs söbdag känner jag

Sara säger:

aa

Sara säger:

fjärtsödag

sandra säger:

mm kisssöndag

Sara säger:

aa snorgubbesöndag

sandra säger:

mhmm tjockissöndag

Sara säger:

aa

Sara säger:

fettosöndag

sandra säger:

Ogodissöndag

Sara säger:

broccolisöndag

sandra säger:

trampahundbajssöndag

Sara säger:

bärfisiögatsöndag

sandra säger:

mm grässtrålångtbakpåögatsöndag

Sara säger:

döavendrakeiögatsöndag

sandra säger:

döavattbliuppskjutnirymdenosenbortglömdsöndag

Sara säger:

absolit

Sara säger:

bliinlåsticentaochglömmaattätasöndag

sandra säger:

svältaihjälienmataffärsöndag

Sara säger:

aaa

sandra säger:

sammanfattningsvis kan vi ju säga att detta är en tråkig söndag

Sara säger:

ja, kort sagt så kan man säga att det är så läget är

Sara säger:

men så är ju söndagar ganska ofta

sandra säger:

mhmm

sandra säger:

söndagar borde inte få finnas

Sara säger:

haha nae

Sara säger:

fast då skulle det iof bli måndag snabbare

Sara säger:

o det ör ju verkligen inte bra

sandra säger:

nää det har du rätt i måndagar kaj faktist också va hemska

sandra säger:

hemskare än söndag

Sara säger:

aa

Sara säger:

faktskt

Sara säger:

kan vi inte gå en promenad eller nåt?

sandra säger:

joo det skulle va skönt

Sara säger:

aoo

Sara säger:

få lite luft

Jag kan säga det att det inte blidde nån promenad utan denna söndag fortsatte precis som ovan!
En händelserik alla<3dag!

Imorse när jag vakna känndes allt som vanligt, o jag va lycklig men jag hade ju glömt att allt inte alls var så bra! Mina ögonlock va svullna efter en gråtig gårdag o jag orka inte duscha eller fixa mig så jag åker till skolan där jag har lektion.
Det börja med att det satt ett hjärta på mitt skåp(som på alla andras) som det stod Det finns ett hopp! på, det va fint! efter lektionen kommer Håkan fram o frågar hur det va med mig, jag hade berättat läget dagen innan, då börjar jag att gråta för jag kan så himla inte ogråta när jag pratar om det ämnet, nästan lite pinsamt att jag gråter varje gång jag måste berätta det för någon.
Håkan jag ,jojjan o jeffer sätter oss o pratar lite innen i glasrummet o det va skönt. Det känns verkligen så himla mkt bättre efter att man fått prata av sig lite(tjuta inför publik), bara berätta det för någon.
Håkan är verkligen sjuuuukt bra på att se om man är lessen eller mår dåligt, inte många lärare som bryr sig så mkt som han tror jag.
 Efter det kom Malin som också är sjukt bra på att se om jag är lessen så då börja jag böla igen o blev tröstad igen av både Malin Sara, o lite av Almin han försökte iaf=) han klappa mitt hår o sa att jag va söt !!!när jag inte gråter:P för då blir man ful, så jag borde sluta gråta:P ahah
efter gråtet vart jag gladare o tänkte åka hem men så kom Kristusbäraren o gav mig pussar o då blev jag ännu gladare<3

När jag kom hem duscha jag o sen somna i min säng tills mamma kom hem o sa att de va fika med mormor o morfar:) vi åt stora semlor o prata om det tråkiga beskedet, mamma va ganska så normal när hon prata, idag har hon faktist vart på väldigt bra humör konstigt nog:S

Liter senare vart jag hungrig o ville ha mat men ingen visste vad o så tänkte pappa fixa hamburgare men det vill inte jag ha så vi åkte till cromwell o åt ist:) det va jätte mysit för mamma va på sånt bra humör o då blir jag med glad:)
Vi pratade rätt så mkt snusk faktist men det va kul:)  det satt två basketspelare brevid oss som va sjuuuuukt långa, jag vet inte hur vi kom in på ämnet snoppar men mamma sa iaf att dom har stora snoppar:P 
sedan så viska hon i mitt öra o sa Hellre liten o rapp än stor o slapp!! ,ett gamalt ordspråk;) ahahah eftrer det spårade vårt samtal ur lite gran o vi kom in på andra lustiga saker:) men kul hade vi iaf:)

påvägen hem vart det snöbollskrig!!! mattias kasta sönder o mamma o jag försökte peppa pappa till att mula mattis men han flydde in i huset ist, mattis kasta nu en ashård boll mot vår dörr o jag tror att den kommer mot mig så jag kastar bak huvet rakt in i trästolpen o sen står alla o skrattar lite högt o sen går vi in:)

Så jag tycker ändå att min alla hjärtansdag har vart okej:) även om jag inte fick va med christoffer idag:( det va synd
Mycket tjut o mkt skratt ändå:) just nu känner jag mig glad faktist. jag vet att om jag blir lessen ibland som det kan bli nu så har jag ju jordens underbaratse o roligaste bästisar o vänner som kan göra mig glad lätt som en plätt=) eller bara trösta som dom är bra på:)
O om jag bara tänker på min underbaring så blir jag glad=)tur att han är min

De här ska gå bra, ska dessa små jäklar i mammas kropp få förstöra för mig en gång till! nää verkligen inte. 
Jag skulle nästan vilja ha ett litet lager cancerceller här på rummet som jag skulle kunna ta fram när jag känner mig hängi o så tortera nåra lite , sticka nålar o sånt, hälla lite saltpeterssyra på dom, bara för att få dom att lida en gnutta:)
Nää nu ska jag inte överdriva! det skulle ju faktist räcka med bara några stycken!
 

Vad säger man?

Jag som trodde att efter idag skulle det va "över"! men det kommer fan aldrig att ta slut:( fy

Jag får tänka som Johanna en gång sa att det händer henne för att hon är strak nog att klara av det!
så är det nog med mamma, hon är stark så därför händer det just henne!

fy=(

"Våga inte hälsa, du verkar vara så dryg"

va händer? folk säger hela tiden att jag är dryg:S, jag som är så snäll:P

Jag måste sluta vara det! eftersom ganska så många har sagt det så kanske det är bäst att jag ändrar på mig lite. ska försöka iaf. på msn har jag fått höra det ett antal gånger o när jag är ute speciellt:P men dä kan jag nästan hålla med för jag är kanske lite övertänd på fyllan, spec i fredas ahha jag skämms nu när jag fick höra allt.
Sorrilorri för den elaka knuffen(dunken) i ryggen fredrik($)

 ahah men roligast va ju endå när en viss person skriv till mig på msn o fråga om det va mig han hade sett på spånkan, o jag sa nix men att det skulel vart kul om han hade hälsat på fel:P då sa han att han inte skulle våga hälsa på mig ändå för jag verkar vara så dryg:S ahah fyy så vill inet jag att folk ska tycka! jag är faktist väldigt snäll:P enligt mig:)
 Men jag ska iaf sluta va så o försöka se lite snällare ut nästa gång jag ska ut o festa:) o jag bara måste sluta med knuffarna:( en ovacker dag kommer jag få smäll!  jag va ju faktist rätt så näre en gång att få det av en kille efter att vi stått o surat o knuffats på varan ett tag:O

nää nuu ska jag va snällissandra i framtiden:) då när folk ser mig ska dom bara tänka "åhhh gud en så snäll människa, henne bara måste jag hälsa på, så himla häls-vänlig tjej"
typ så snäll ska jag börja va:P  då kommer alllllla vilja hälsa på mig:P kanske

hejdå till dryg-sandra o hejsvejs till snäll-sandra!!


vill ha julafton imorn

Jag vill öppna paket:( o ha en mysig kvälleninnanjulaftonsmorgon-kväll ikväll:( o slippa läsa trist religon:(
o så vill ja mysa med min sjukt heta christoffer, o så vill jag se filmen natt på museumet! eller va den heter, o så skule jag vilja få en hamster som heter Nypon också:( jag vill ha loooov också.
O så skulle jag vilja få motivation till saker, spec plugget, o att börja träna o sluta äääääta så mkt:P jag vill va snygg till sommarn ju:( o spec till balen eftersom min klänning är ganska så tight:P rumpan måste bli en gnutta mindre:O:) men det tar jag tag i när det börjar närma sig studenten lite mer:P kanske om en månad eller nått:P

136908-63
Mamma o jag väntar på julklapparna:)


tar du det på summan?...

Igår va Jeanette o jag på stan för att glo skor till mig:) baalskor:)fast ändå inte liksom:)
detta blev resultatet:) röda skor till min svarta klänning:)

136908-71

Efter detta så gick vi in för att köpa tuggummie:) o jag tänka att jag skulle betala med kortet som jag alltid gör(nästan) men när han sedan säger nått med om jag ville ha det på beloppet eller tvärtom elelr nått så fatta jag inte riktigt, jag blir stående där med en skrattande nettan bredvid som ståg o retades med mig o så säger jag
-Vad menar du? till killen i kassan
han då börjar förklara för mig vad han mena o jag kännde mig lite dum för jag fatta ju visst exakt vad det handlade om bara att frågan va lite omformulderd.
NU står både nettan o jag o skrattar o även han skrattade lite grann o fråga om nettan inte ville lämna mig i fred(eftersom hon mobba mig)
Men eftersom jag brukar få höra frågan tar du det på summan så rörde jag till det lite extra även efter han förklart o så hade jag plötsligt sagt att jag ville ta ut pengar, faast jag egentligen inte ville, så då tog jag det på en tjuga så jag fick lite små pengar tillbaka:P


Soooooooooooooooooooooooooooooooommar+Feeeeeeest

Idag är jag sugen på SOMMAR!!!
så här kommer några sommarbilder:)


Madonna fyller 18:) ohoh
136908-70

Två fulla fyllon fyllarsig på fyllefest förra fyllesommarn=)
136908-69


Detta kan vara årets vackraste bild!
136908-68

MIna två små älsklingar på sommaravslutningen förra året:) heeeta
136908-67


En mkt gammal bild på Jonnaporr o jag:) grillfest hos jonie
136908-66


Mary o jonna:) söta, fikar innan vi ska titta på sara i baalklänning:)
136908-65


Jag mkt ensam o övergiven på öland i somras
136908-62

Nettan o jag solar:) åhh jag vill ha sommar nuuuuuu, jag sover btw!
136908-61


Jag o Sara är ute med djerf o åker båt o äter sönder:) hihi sjuukt mysit o det måste göras om(men med ännu mer matsäck)
136908-59


Persiälskling o jag på fest hos tobbe :)
136908-58


Jag o soffan;) ahah hos jonna
136908-57


yo slappar
136908-56


MIn undeerbara Christoffer o GG på båttur med djerf:)
136908-54ÄlsklingsAnton o jag hos djerfiie:) kul
136908-53


ahha jaa sara o jag i kyrkan på avslutningen:)
136908-52Jag o persi på förfest hos henne i somras:) jess är så snyygg
136908-50


:D fyy vad mysit vi hade på bröllopet:)  sara o jag myser i våran säng:)
136908-49Jag vill ha sommar o värme nuu:)

Mussallam <3...

I vårt hjärta. idag har jag och Sara lekt Musallam på lunch-rasten
Mussallam är otäckt!

Musses enda sagda fraser i datasalen!
-Tiiista i dattasallen!
-Siiit när i dattasallen!
-Inga kepsar i dattasallen!
-Stäng av skärmarna i dattasalen när jag har genomgång i dattasallen!
-Sta inte i dattasallen!

jag leder!!!

I flera mååånader(lätt överdrift) har Christoffer försökt att komma på något som han är bättre än mig på! meeeeen utan resultat.
Det måsta va något som man kan göa med kroppen, alltså inte trixa med bollen eller städa o sånt fjant

Jag är bättre på kors-tittning :D  ahah han kan inte alls

Jag är bättre på näsborsflaxning:D han kan inte aaaaalls

Jag är bättre på att vissla:D han visslar dåååligt

Jag är bättre på att göra figurer av skuggan från händerna:P

Det ända christoffer kaanske är liite bättre på än mig att att knäppa med fingrarna:P  men liksom vem vill va bra på deet??:P

Det är väldgt kul att se på när han försöker titta i kors eller viffta på näsborrarna:) han är sjuukt gullig dåå:)

Ikväll har vi tittat på film o pussats:) o det är så mysit att vara kär i dig chrisoffer<3

bilder från föret igår hos mig

136908-48
Vi laddar oss snygga:)

136908-47
Angelica o Marie=) så snygga dom är i hååret:)??

136908-46
Ankis fina frilla som jag har skapat;) hon är snyyygg

136908-45
Jonna o Jojjan porrar sig=)


136908-44
Jag och Marie porrar oss=)


136908-43
Vi är lyckliga=)


136908-42
ankimaryjagjojjanhalvajonna

En trevlig kväll må jag säga:) nu ska jag ladda inför nästa partaj ikväll igen:) meeen vad ska jag ha på mig:S hjaaaalp

Kul att min underbara inte längre lilla skitunge fick komma in igår ocksåå:) han är mysig<3<3<3
Det va mysit att vakna upp med han idag också:) vi åt bullar till frukost:) det va gott, det var ju hans fördelsedag idag så det vaa baara därför jag tänkte att vi kunde äta massa bullar på morgonen faktist!!
kärkärkärkärkärkärkärkärkär<3
Christoffer är dålig på att vissla och han kan inte kolla i kors:D <3

Nu ska jag bli snygg igen o längta tills jag får pussar ikväll gen:)
Sara ska med också:) jipppie ...saknades igår:(

så jäkla speciell=)

klockan är 08.20 och om 40min ska jag vara hos johan o filma. jag är trött dricker massa kaffe för att bli lite pigg. Jag måste fixa miiiig nu så jag hinner. Måste få mitt hår att se ut typ exakt likadant som igår:P o ja tror aj bara hade lite ruffstuffs igår, men när jag vakna nu imornse så va mitt hår krullikrull o min plattång är där nere:O o om jag plattarhåret kommer dte ju bli platt, o jag hade ju inte platt igår heller. det var nått mellanting inte lockit o inte platt!.
Iaf nu när jag satt o sminka mig så bara råka jag tänka på en liten person o så börja ja asgarva:D ahah hon är så underbar o rolig:D jag fattar inte hur hon kan få mig att skratta utan att ens vara här eller pratar med mig eller nått?:D
Hon är helt tokit underbart speciell!
finns inte nåågon som kan göra mig så glad som hon<3
Det dyker bara upp små minnen ibland helt plötsligt som kan få mig att börjat skratta när man sitter helt själv liksom, det kan se lite konstigt ut om nån ser att man sitter o asgarvar helt för sig själv=) men det bjuder jag på:P
Att bara titta på henne så blir jag lycklig, hon är så jäkla bra! det är verkligen en bästa vän för livet<3
Den tokit underbara speciella personen är min kusin Sara:) o hon får mig att må bra vaarje dag:) hihi

Ingen är så bra som SaraStar<3

Älskar min Sara o jag kan verkligen inte vara utan henne för länge!!( det är vetenskapligt bevisat, från när Sara va i Indien i två veckor, jag vart tokig och lyckades hamna i alla möjliga konstika konflikter med nåra av mina klasskambrater)

Skål för Sara<3 :)

kommer inte bli lika kul ikväll heller när inte hon är med:(  men imorn du sarastar du ska du med iaf:)

ojoj nu måste jag skynda o fixa frillan för om 20 min typ ska jag va hos johan:)
hejsvejs

K-lek (korv-lek)
matkärlek
K-lek(kärlek)
136908-12