<3



Du är det finaste jag vet! Det bästa med dig är att jag älskar dig lika mycket som min pojkvän som min bästa vän!


solen

Idag är det soligt ute o det känns sjukt bra. Ska gå en sväng runt åbackarna senare men först ska Tesa o Henka komma på en fika.

Är det någon som vet när ankorna kommer hem igen eller? jag har sökt på google men hittar inte när dom brukar flyga hem. Är jätte sugen på att mata dom!

Igår fråga jag Christoffer om han skulle känna igen mig om jag bara va ett av mina ögon. Det skulle han inte fast med ögonlocken o så kanske det går. Jag skulle lätt känna igen sara om hon va sitt öga, iallafall när hon är glad för då ser man på kisningen liksom.
Tänk igentligen vad mycket det finns som kan hända i livet. Det kan ju hända vad som helst, varför har jag aldrig blivit påkörd av en bil tex? Det är ju as många bilar i trafiken o jätta stor channs att jag bli påkörd. Eller varför sätter jag inte i halsen oftare? eller halkar o slår mig oftare o kanske dör? Det är ju halt ganska många månader om året men ända så klarar man sig så bra. Jag tycker det är lite konstigt att det händer så lite när dte finns så sjukt mycket som kan hända!

Nu ska jag fixa mig o sen baka en kaka, får hoppas att inte min ugn exploderar:)

Sjukt kul resa!




snor

Så himla mycket snor som jag har snytit ut de närmsta dagarna:/ förstår inte hur det kan produceras så mycket på så kort tid. Hinner ju knappt fräsa ur det gammla snoret innnan det nya är där. O så undrar jag vart snoret ligger? liksom har snoret ett eget litet rum i huvet som det bor i under förkylningar, o i så fall vad finns där när man inte är förkyld?

Idag är det en lördag och jag vet ej vad jag ska göra ikväll. kanske ska jag vara hemma eller kanske inte. Jag vet ialla fall att typ på tisdag, onsdag eller torsdag eller nått ska vi till Chrills land o åka båt, gå i skogen, ha det mysigt o supa lite=)  Jonna Sara Anna? är ni sugna..


I julklapp fick Christoffer/Kristusbäraren en dag med mig på tropikariet!
Vi har nästan helt själva där förutom en pappa o ett barn som typ gick när vi kom.





Lite psykho blåsfisken va när han helt plötsligt börja simma mot mig i bassängen med värsta raka simstilen o sen bah sticker upp huvudet ovanför vattnet o försökte prata med mig! han va läskig, han gjorde så flera gånger.