Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten

Jag känner inget pirr i magen, inte nånstans. Så sorligt
Trodde det skulle bli en mysig kväll med bad o glögg men de blidde de tyvär icke!!! Får gå o lägga mig tidigt istället så man slipper sitta hemma själv o ha tråkit o bara vänta tills det blir julafton.
Kul o spela bingo med dom där uppe då:/ blä
jag är inte glad längre...



hejdå

ICAS egna varor...

Trulsen spelar icas egna varor låten=) så underbar låt tycker jag=) så bra att man måste dansa o sjunga med till den.
Idag mår jag bättre, inte lika snorig som igår iaf o så ska jag gå till jobbet imorn faktiskt. Dom har saknat mig=) Tre samtal från fiskeby har jag fått de två dagar jag vart hemma.
Kära kusin peliqa ringde även idag o avsjöla vad det låg i julklappen som alla anställda tydligen fick idag. Tack i förskott för chokladen chef Johan=)

Idag har jag o christoffer också blivit av med vår snoroskuld, eller jag blev det iaf.
Jag har aldrig tidigare tappat en snordroppe på nånon förut men idag gjorde jag det. På Chrisoffers mage faller en snordroppe som jag inte ens märke men som han börja gapa så var det svårt att missa:P fjolligt tycker jag:P nää men det var jätte kul faktiskt, så oväntat liksom. Jag som hade tänkt att bara pussa på hans mage, o tänk om han inte hade sagt att jag tappa snoret, då hade jag förmodligen pussat upp min egna snordroppe=) kul grej.

Idag fyller Jojjo 19 år också, grattis grattis=) Tycker verkligen att det suger att jag inte kan va med på hennes kalas imorn:( jag får hoppas att det blir extra kul ute sen när jag kommer:) för jag tänker inte missa utgången imorn iaf.

image219
födelsedagsbarnet o jag :) hhii älskar den bilden för jag råkar nämligen peta henne i ögat när vi ska ta bilden, eller så fick hon håret i ögat kommer inte riktigt ihåg hur det va:) men mitt fel va det ialla fall .


Hugoriet

image218image212image208image211
Hihi jojjo o jag försöker se ut som snyggoSoffan=)

image217
haha Sara gör "Schläääpp Meej" :D o vad är det för något som står bakom Sara? en gigantisk kvinna?

image214image213
Tuppmadonna:D

image216image215image209
image210