Onsdag

jag vaknar så jäkla tidigt om dagarna nu för tiden:/ både igår o idag vakna jag vid halv 6 o kännde att jag bara kunde gå upp utan problem liksom, som en liten pensioner. Men idag börjar jag ju inte förens 10 i 10 typ så då skulle det ju nästan bli lite långtråkit att sitta o vänta på skolan.
 
Igår bertta jag storyn om när pappa Lars skulle "avliva" truls kanin mimmie för jojjan o kim o anton, tänkte att jag ska dela mid mig av den även här=) (vill varna alla känsliga djurvänner)

Kaningsysyskonen pelle o sigge blev en dag plötsligt föräldrar till nio små liv, truls som då inte hade fått nån kanin ville förstås också ha en så vi spara en liten bebis åt han. Den lilla bebisen växte till en aggresiv elak opålitlig lömsk kvinna o senare när hon mullat på sig lite börja bossa med wilma(pelle). Hon bet henne o var ruskit dum. Så vi i familjen bestämmde att vi skulle låta mimmie få komma till himlen ist o bo där litegrann. Jag som dagen i ära inte var hemma när vi skulle "åka till veterinären med henne"( jag hata mimmie för hon va ju dum mot min kanin) kommer hem senare på dagen och möts av en ill tjutandes lillebror som skriker att MImmie är dööd, bakom honom sitter resten av familjen lite sorgsna o titttar neråt, jag som förövrigt njöt av att få höra meningen mimmie är död fick splela lite lessen för att smällta in i omgivningen.
När truls är borta berättar mamma att för mig att dom själva hade dödat mimmie!! o ljugit för Truls att hon dog av en sjukdom...Det fina farvälet hos veretinären var inte lika fint som JAG hade hoppast på när det skedde här hemma.
Mamma hade satt ut mimmie på gräsmattan bakom garaget och så var planen att pappa skulle stå henne med en järnspade i huvet så hon somna o dög. Det kunde ju inte vara så svårt liksom men så var det dags och pappa banka till i skallen men inget hände så han gör det igen , hon blir lite yr o skakar på huvet, HON DÖR INTE...mamma skriker av panik o pappa bankar på ännu mer ända tills spaden går sönder, Nu äntligen är hon död och mamma o pappa går in i garaget för lämna spaden o fixa lite. Mamma går nu bakomgaraget igen för att lägga in döda mimmie i buren så att Truls sedan ska kunna hitta henne död av en sjukdom dårår. Meen när mamma kommer runt hörnet så sitter mimmie upp o lever igen, Hon skriker på pappa som då får hämta ett tungt järnspett eller va de heter och då får ihjälna med den.
Dom lägger nu in blodiga o krossade mimmie i buren, o innan Truls ska få upptäcka detta så har puckona redan grävt grav-groppen brevid. smart

Så där jah, det va den lilla historien. nu ska jag fixa mig lite innan skolan börjar:) hejehej

!!!!!!!!

Om jag får önska mig nått nu på stört så skulle jag önska att NÅÅÅN kommer hem till mig med mulan-filmen, för den vill jag se nu:(

Nu ska jag vänta på att min önskning slår in, vilket den inte kommer göra:( så jag ska lääsa ledarskap medans jag väntar...

heje

Gittan

- Jonna är du bakis eller?
-Nae de är hon inte (mamma innan jag ens öppnat munnen). Fråga istället om hennes vänner är det? De prata i munnen på varandra hela vägen hem o ingen hörde vad den andra sa. Och sen somna Sandra i bilen efter vi lämnat Johanna. Fråga dom.

=) jag titta in på Madonnas gamla inlägg:P kuul  jag kommer nästan ihåg den där hemfärden:D

mat

image98
(lägg gärna märke till håruppsättningen för att undvika hårstrål i maten)

Steffe o Trulls lagar pannkakor till oss:) medans jag damsuger i vardagsrummet. Slutresultatet vart mycket gott:) men det var en lååång väg dit:P
Lilla Christoffer o lilla Trullsi hade nämligen svårt för att få till smeten då de lägger i smörkluttar ist för smällt eller flytande smör, så dom fick värma hela skålen med smeten i mikron. Men det vart super gott tillslut när det var klart=)

Äcklig dag

grymt fittig dag!!  jag är svin sur på allt o alla äckliga människor som förstör

har lust att bara ligga o tjuta hela eftermiddagen ist för aaaaaaaalla cepesaker som måste göras.
Sjukt lätt irreterad jag är:S  igår börja jag nästan gråta för att smöret var så hårt så att det vart ett litet hål i mackan när jag skulle bre på smör, o på grund av det så matstejkade jag hela kvällen.

Jag skulel vilja gå i ide i 4 veckor o vakna upp lagom till studenten, så man slipper allt skit i skolan o överallt

All min lyckokänsel försvann igår o den kommer inte komma tillbaka förens på fredag(för hoppningsvis)

O Karin!! jag verkligen tror och hoppas på att du kommer få en sviin ful unge! bara så du vet! slyna

LOOOOOL

hett pwnad....BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vita lamm

o såååråå!!

-o så skulle vi ha lite sex o sååråå...

Måndag- Måste nästan sätta en 8(av 11) på denna braiga dag=) den har vartit mysit:)
 
Först soft skola
sen lite brändboll
sen myste vi efter den på enebypizzeria med mina polerso såå
sen träna jag inte fotboll för det vart inställt:O ist såå cykla sara o jag till Maxi o åt glass o köpte skoor:)
sen satt vi ute på parkeringen o snacka skiiit:)
sen myste jag med familjen ända framtills mammajagtruls blir osams med pappa Lars o familjen splittras
så nu sitter jag här helt ensam på mitt rum själv alldeles lonely...

bra dag!

jag har också fått ganska så många pussar av min älsklings kille=) fast inte tillräckligt för mitt dagliga puss-behov!!!!!!!!=)

nu ska jag måla naglarna

nu kom jag ju på en super braiga saken som gjorde mig så glad också:) fast de kan ja inte säga


:(

Det finns inget som kan göra mig så arg som just det kan! ...man mår ju illa på det
Det är sjukt, kan inte tänka mig att det har hänt dom.

Köttbullar

Idag var det köttbullar o potatis till lunch, Skillnaden mellan Sara och mig är att Sara inte gillar skalet på potatisarna medans jag gört! det kom vi fram till på lunchen.


Idag har även christoffer o jag sett ett riktigt missfoster när vi driva bil, hon var så ful att vi va tvungna att svänga av o åka runt kvartert för att få åka förbi henne en gång till. Det var värt varenda kudikcentimeter avgasutsläpp!!
de va kul!

Om man ska va ful så ska man ju fan va ful ordentligt, liksom det lär ju va kulare att av grymt ful än bara ful. Man måste ju få mer vänner om man är vrålful liksom. Jag skulle vilja ha en superfuling som vän, kul

Vi på stan hela dan

Vi har haft kul=)  Jojjan madonna o annaP o jag gick på stan i linköping idag o myste.
Det är ganska konstigt för vi alla kännde så att bara för att man åkt nån annan stans än vår stan så kan man köpa massa saker som man inte alls har råd med hemma liksom:/ men ja har ju fan inte vart ute o supit sen flera veckor tillbaks så jag har ju lite att ta igen så att säg, så jag tyckte jag va värd det jag köpte ändå.

Jag som tänkte ta massa bilder på vår utflykt glömde faktist det o kom på de sen på tåget hem:) så här kommer tre tågbilder...

image95
jojj Spelar tuff

image96
Jag och mallgrodan tycker det är kul att åka tåg baklänges inte

image97
Jojjan leker.. nää kanske inte ska sägat:P

heiiheii

image94


NU ska jag ner o dricka kaffe o sen kamma ove, seen ska vi åka tåg:)kul
Christoffer är bra, att ha=)

hejsvejs

Ät ej apskit

Nu har jag pratat i telefon i 1 timma o 20 minuter:O tack för att du tog bort mitt Mulan-sug =) vart nämligen hysteriskt sugen på att glo på Mulan, men har ju inte den filmen hemma:(

Imorn ska jag jonnamadonna o jojjan o nettis (kanske mary o cicci) åka tååg till link o shoppa o mysa=) det ska bli kuljulit.

nu ska jag ner o duscha o inte äta dom där frysta köttbullarna som jag hade tänkt mig=)
 o så ska jag längta efter stoffer för det gör jag=) mkt. <3
sovgottigelkott

Janet!

Kalas!!

Ettan 19år=)  vi båda åt som svin så våra(min) magar blidde stuura:)

Sedan Gav nettan mig den stora äran att dra en dikt inför församlingen!!! jag som va mkt oförberedd vill då tacka nej till förslaget men min kära släkt pushade mig... dikten löd så här

Rosor är röda, fiioler är blå
men snällast i världen är Jeanette ändå!!

Eftersom jag inte var förberdd så fick jag ta vad jag kunnde:P meeen taack nettan för den stora ÄRAN!!

Idag har vi haft picknick också i folkparken, har legat nästan hela dagen o har bränt mig i ansiktet:O uuuh
men vi hade mysit iaf:)

Nu har jag nada att göra o det är ruskit okul...
Titta iofs på en sjukt kul o sjuukt hemlig film nyss typ:P en inspelad fotbollsmatch från när vi ligan va typ 11-12 som jag fått låna av nettan. ahahah Sara kungen:D ahhahah .. den kommer aldrig visas för någon annan än vi i laget för det är verkligen en skam att se den:P ahah grymt pinsamt!!

jaa nu ska jag ner o kissa  fr jag har druckit för mkt kaffe igen..

herrå