Advent

Som vanligt börjar min dag med kaffe. Jag ska snart gå till min lilla klass på Vilbergsskolan. DEt är verkligen underbart att vara i skolan nu när det börjar bli jultider. Julsjung, julpyssel och glada barn hela dagarna är verklingen vad jag behöver i mitt liv just nu!

Haha, igår när jag skulle ha en liten lektion med 2:an så skrev jag upp meningar på tavlan och då skriker en kille rakt ut - HAHA VAD FUULT DU SKRIVER!!!jAG SKRIVER MYCKET SNYGGARE ÄN DIG. O så fick jag höra det resten av lektionen=) Barn kan vara riktigt elaka ibland. Jag lyckades ändå vända det till något positivt då jag utmanade honom att bevisa att han skriver snyggare än mig så han skrev förfullt hela lektionen:) O jag måste säga att han INTE skrev snyggare:P men däremot killen som satt mittemot skrev fan lika snyggt som jag. HerreGud! Jag måste öva...

Helg snaaaaart

Idag gick jag upp 06.10 för jag trodde att jag börja 8.00. Jag skulle hinna med att tvätta idag så jag stressar ner till tvättstugan och skyndar upp igen. Jag stressar iordnng frukosten och börjar äta, då ser jag i min kalender att jag börjar 9.30. Typiskt! Det var ganska bra ändå för nu hinner jag tvätta tre gångner inna jag ska till skolan:)

Igår var jag på besök hos Cissi och Martin och lilla söta Joel. Han var underbar, bara två månader gammal och hade pyttesmå söta fingrar. På vägen hem prata Lotta Mimmi och jag om att vi med vill ha barn, fast inte än=)men ganska snart=)

Jag dricker kaffe och väntar på att orken ska komma så jag kan sminka mig och sen byta en tvätt till. Idag tror jag att det kommer att bli ganska tråkit. Jag ska va i skolan hela dagen och sen plugga när jag kommer hem. Det ända som gör mig glad idag är att Chrille kommer hem imorn och att vi ska ut till snåret hela helgen för att bara pyssla om varandra, mysa och baka bullar.

Luften smakar som en jordgubbspaj en soliga dag i maj

Nu sitter jag här i min ensamhet igen. Jag kanske ska ut och gå en litenliten sväng för att få lite luft men det är så himla mörkt så jag vet inte om jag vågar. Jag vill veta vad som kommer att hända i mitt liv snart. Liksom när alla viktiga händelser i mitt liv ska ske. Till exempel vem av alla mina vänner kommer att gifta sig först? Vem kommer att få barn först? Är det någon nära som är bög/lebb? Kommer mitt kompisgäng hålla ihop ända tills vi blir gamla russin? När ska jag gifta mig och skaffa barn? Är det någon jag känner som kommer hamna i rullstol? Bli bilnd? Bli jättejättejättejätte tjock? Är det någon nära som kommer att bli en viktig person för samhället i framtiden? Kriminell? Det kan ju hända vad som helst! Jag vill veta NU!!!

Jag väntar på att Chrille ska ringa upp igen och blev nu i min väntar sjukt sugen på glass med bananer och kolasås=) VIIIIIILL HA

Nu ska mitt liv ta tag i sig och bli lyckligt igen!

Igår hade jag, Madonna, Jojjan o satarra en myskväll hos mig med tacopajstillagning och Andra Avenyande. Det är precis vad man behöver i sin vardag för att veckan ska bli helg lite fortare. Jag är vääldigt lättad över att ha klarat tentan som var vääldigt viktig att klara! Jag är så bra faktiskt. Jag har alltid tyckt att jag är dålig i skolan eller att jag ialla fall var det. Men nu är jag faktiskt ganska bra=)

Snart ska jag till skolan och ha litteraturseminarie men först ska jag dricka upp mitt kaffe och sen sminka mig snygg. Man är så himla mycket fulare på detta halvår än vad man är på sommarn.

Jag är väldigt sugen på att köpa massa nya kläder, höst och mysiga vinterkläder. Det är jag värd!

Byebye

Mina vänner är så störda=)

Jag älskar mina vänner! När jag är nere så kan bara råka tänka på någon av dem och så blir jag glad. Denna vecka var det min vän Anna. Hon kommer säkert bli sur nu för jag avslöjar henne men jag älskar den här tanken så jävla mycket så jag måste skrivat!

I lördags var vi på Palace och festade. Jonna försvann direkt och grovhångla på dansgolvet hela kvällen så då var det bara Chrille jag Anna Ekan och Tove kvar typ. Vi dansar lite och kommer sen ifrån varandra, ungefär en timme gick och nu hade jag slarvat bort Chrille och tänkt leta efter honom eller nån annan i gänget då. Jag går ut till uteserveringen för att kolla, på väg genom dörröppningen hälsar jag på, låt oss kalla honom för Robert(Anna skulle bli sur om jag sa hans riktiga namn). Jag hann bara ta ett kliv innan jag fick syn på henne, sittandes alldeles ensam i baren längt bort. Hon hade stora sorgsna rådjursögn, håret kastade hon över axeln och lät vinden svalla genom det. Hon påminde precis om Vicky i Micke & Molle när hon blir upptäckt av Micke för första gången, liksom så medveten om sin position och sina rörelser har jah aldrig sett Anna vara. Jag går fram till henne som var så upptagen av sig själv att hon inte märkte mig först när jag säger - Hej, här är du jag har leta...Jag hann inte prata klart förens hon avbryter med - Neeej, fort gå här ifrån. Jag har sagt till "Robert" att jag är ensam och inte hittar mina vänner. Han skulle bara säga hejdå till en kompis så han kommer snart. Jag lite chockad får värt gå där ifrån och leta vidare efter Chrille. Detta är så sjukt typiskt Anna:D haha Hon hade allt planerat för att få det hon ville ha!!! 

Jag kan inte sluta skratta när jag tänker på hur hon sitter där och fladdrar med håret:D ahaha 




Jag känner mig eländig

Va fan betyder eländig rakt översatt? Varför kan inte nått helt sjukt kul hända i mitt liv nu. Jag har det så eländigt, hela jag är eländig. Mitt liv går ut på att ha supertrist alla dagar i veckan utom fre-sön då min pojkvän kommer hem från det där eländiga stället. Jag väntar och väntar och väntar och väntar och väntar och väntar...Jag hatar att vänta, tänk om man skulle lägga ihop alla stunder man väntat i sitt liv. Det skulle bli typ flera år av bara väntan.

Jag vet inte varför men jag tror det håller på att växa en hatboll i mig som kommer att explodera snart om jag fortsätter irritera mig på saker. Det finns så jävla många idioter överallt och jag får världens utbrott för minsta lilla sak. jag kan inte släppa den där förbannade kvinnan som inte orkade hålla i sin hundskoppel så hunden bara springer rakt ut i gatan så bilarna får tvärnita.Om det hade varit en liten pudel eller nått sånt där fult hade jag säkert inte brytt mig men nu vare en sån där otäck stor kamphund som fick rycket. Har man inte kontroll på en såndär hund ska man fan inte ha en heller. Det retar ihjäl mig. Och jag blir galen på den där kärringen som sa åt christoffer på tåget när han var påväg upp till berga att han skulle hålla för munnen när han gästa:S liksom va fan äre för fel på henne. Jag vill sätta en gaffel i låret på henne så mycket irriterarjag mig på henne, eller kanske tvinga henne äta bajs ihop med den andra idioten som inte kan ta han om sin hund! Och så alla sin jävla snor ungar(vuxna också ioförsig) som springer ute på stan och bråkar och slåss. Jag blir galen!!! Min lilla Trulls blir nerslagen bara för att en tattarunge är sugen på att slåss:S Vad är felet på folk nu förtiden?

Mitt liv är så eländigt att jag har tid att irritera mig på så mycket. Jag behöver nått? Fy fan vilken tråkig vecka det här kommer bli.