kafferå

Enligt vissa har jag uppdaterat glest så jag tänkte nu skriva lite bara för uppdateringens skull.

Idag har jag slappat o suttit i Mattis fåtölj heeeela morgonen o tittat ikapp alla andra avenyn som jag låg efter och svept en o annan liten kopp kafferå.
Imorgon börjar jag jobba igen men det är inte så surt eftersom jag bara jobbar sju dager till o sen åker jag till sup/sol/thaimat/gåibarabikini-land. Skönt ska det bli.

Jag vill jättegärna tälta, eller sova i en kojja eller nått. låtsas att man sover ute o ¨sårå. Christoffer vi gör det på söndag för då börjar jag inte klockan sex på moronen dagen efter, palla liksom att gå upp ur kojjan så tidigt innan jobbet:O

Nu kom jag att tänka på i somras när jag så väldans jättegärna ville sova ute en natt på tomten o Christoffer va snäll o hängde med ahha. Vi tog med oss mitt täcke o kuddar o gick ut o la oss på vår stuttsmatta, Han somna ju förstås före mig så där låg jag ensam o vaken mitt i mörkret bland myggor o blåst. Jag hinner precis somna till då en myggjävel surra mig i örat så jag hoppar till o väcker gullet, vi försöker somna om, eller jag försöker för han hann somna innan mig igen. Äntligen somna jag men väcks av en orkan som blåste förbi o gjorde så att den blå plast-ramen lyftes upp o smällde i stuttsmattan o jag blir så rädd att jag nästan kissa i mattan.
Nu försöker vi igen. Det gick uselt för jag ligger o är klarvaken o beredd att något ska hända, myggattackerna fortsatte, blåsten skrämde livet ur mig o min mörkräddhet blev värre o värre. Fladdermöss flög över oss o jag låg o blev irriterad på att han låg o sov så jävla skönt o inte jag, det var ju ändå jag som ville mest sova ute o ha kul. För att han skulle vakna tog jag allt täcke så han skulle ligga där o frysa o få myggbett o dårå tillslut be mig om att gå in o sova ist, men naae han drar bara åt sig täcket igen o sover vidare. Så jag var ju tvungen tillslut att säga åt han att jag inte kunde sova ute.
Skamset gick vi in o sov klart natten istället.

Nu ska jag o sola med Peliqa o sen leka med världens bästa ute-sovare<3

image234
Snart är sommarn här=)

image242
midsommar

image235

image236
Fy vad jag saknar min klass, vill ta studenten igen:(

image237

image238

image239
Kebab

image240
Jag tror att gubben i mitten är en pantare va?

image241
Lille Persi o jag=) hoppas hon har det bra i london, saknar<3



Btw jag drömmde om Johannes i vår klass, han hade typ 15cm långt hår o de va vågit i topparna.