Sorgens dag!

söndag! det skulle räcka med att bara säga SÖNDAG, så förstår alla att det är en sorgens dag!
Men jag fortsätter säga att denna sorgensdag blev jag o min "kära" bror veckta av en pigg moder som tvingar upp oss på två minuter o sedan skickar ut oss på låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå-promenad:O!!!!!!!, det är snorkallt o med mattias bakom mig som kastar snöbollar i ryggen o smäller smällare i öronen på mig gjorde mig icke gladare!
 NU får mattis för sig att kasta snöbollen någon annans stans än på mig, så han träffar ett fönster så vi tvingas nu springa o gömma oss(för jag tänker inte få nån utskällning för att en idiot kastat snöboll på nåns fönster)
Heeela promenixen hotade mattis att kasta snöboll på öppnafönster eller på tanter som gick förbi, o det gjorde mig lite smått nervös.
tillslut hemma. stressade fixar vi oss för att gå på kalas hos farmor, o jag hade glömt att äta frukost o det blir en stoor besvikelse när farmor bara köpt två smörgåstårtor, så olle o jag mufflar torra bullar efter tårtbiten/arna.
Som vanligt yrar farmor sönder o hettsar omkring o pratar osammanhängade så ingen förstår, hon berättade blan annat  att hon hade mörka gardiner när hon var liten o att det bor en skitsofren o huset o att lidel har billig After eight, o så helt plötsligt säger hon - jaah, vart har hon tagit vägen!!  sara frågar då vem då:S?? då säger farmor -jaa, flickan som försvann när hon skulle gå o tvätta kläder!! ..... jaaha:S tänkte vi:P - på efterlyst i fredags eller när det va!
mhhmmmmmm... då förstår vi:S
o när vi kom säger farmor martha till sara att hon ser så anorlunda ut, o säger att det kanske är för hon inte har några glasögon på sig:S men sara har ju aldrig brillor:S så jag säger nää lilla farmor det är ju jag som har brillor:O
 aa o eftermidagen fortsatte med lustiga komentarer o så när vi alla sitter o slappar så hör vi en duns i köket o hur farmor börjar flåsa, o så försöker hon få fram att hon fastnat i mattan. sara o jag sitter o små skrattar medans papporna försöker lyfta upp henne o frågar om hon brytit nått:P ahah  vid det här laget är vi ju alla vana vid att farmor rammlar o slår sig.
senast var ju när hon gick av ett tåg förtidigt o faller en meter o bryter armen, o efter trampa hon på en boll o rammlar o bryter foten.
ahah så helt plötsligt ropar hon till mattias -kliiipp dig iiinte!!!  mattis -nähä??
ahah det va kul också när vi alla kom o stog o vänta på varan på parkeringen innan vi skulle gå upp till henne, då står hon o gömmer sig bakom gardin o tittar ner på oss:D ahah

mmhmm farmor är lite lustig

skolan börjar imorn ocksåå, sjukt sorligt, o jag måste plugga lite idag, ocksåå sorligt!
fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

såå jäkla sorlig söndag!!


Justää, Sara o jag fick reda på att vi har en syssling som fyller 15 idag! o han heter TORBJÖRN!!!!!!!!!!!! AHHAHAH

Kommentarer
Postat av: Sara

hahahaha. farmor är sååå kul :D
Vi måste ju träffa Torbjörn nån gång alltså. han lär ju vara coolare än många andra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback